Hızlıca kilo verip karnımın dümdüz olmasını istiyorum yani hızlıca dediğim en az 2-3 ay içinde bir de bacaklarımın incelmesini istiyorum tek başına spor pek işe yaramıyor neler yapabilirim?
1 ay
Zayıflamak ve az yiyip içmek isteyenin okuyacağı dua her gün 10 kere okunur sabah akşam eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-ril mü-tah-hi-ri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme e-in-ni ala kıl-le-tit ta-am ve zidni kuv-ve-ten fi nefsi ve bedeni vecalni mines sa-bi-rin verzukni a-fi-ye-ten da-i-me-ten ve kalben ka-ni-an ve nefsen mut-ma-in-neh allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi salaten tü-ar-ri-fü-na biha iy-yah amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin amin.
Ben Fit Meli 💚 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan kırmızı saçlı diyetisyen arkadaşınım canım 😊
Tatlım, spor tek başına yetmiyormuş gibi hissetmen çok normal, moral bozma 🙏 En etkili yol; düzenli yürüyüş + hafif ağırlık ya da pilates + dengeli bir beslenme 🌿 Her öğünde protein, bol sebze, tam tahıllar ve sağlıklı yağlara yer vermeye çalış, paketli-şekerli şeyleri olabildiğince azalt 💫
2-3 ayda toparlanma, bel incelmesi ve bacaklarda incelme mümkün ama “mükemmel” değil, “gözle görünür” değişim hedeflemen daha sağlıklı olur kuzum 🌸 İstersen ihtiyaç duyduğunda tekrar Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte ilerleyebiliriz 💪✨
Cevap
9Cevap
Karın düzleşmesi zor (ne kadar şişik olduğunu bilmiyorum)
Hafif şişlik var böyle hani ama oda olmasın düz olsun istiyorum
Benimle spor salonuna gelmediğin sürece zor
Kalori açığı oluşturarak diyet yapman lazım
Kalori açığını nasıl yapacağım onu bilmiyorum
Vücut kitle endeksini hesapla googledan. Ona göre çıkan kalorinin 400-500 altında al her gün
Yardım edebilirim Ankara da isenz
3-5 beş ay olsa bişeyler yapılabilir
Şiş mi göbüş
Cardio
Kac kilosun
66
Planli spor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?