3 günde bir oluyor antrenman, 2 gün geçti antrenmandan, gitmeli miyim tekrar, hamladım ben.
1 ay
3 günde bir oluyor antrenman, 2 gün geçti antrenmandan, gitmeli miyim tekrar, hamladım ben.
Cevap
1Cevap
Ben her gün gitmeye çalışıyorum. Genelde haftada 2 gün ara veriyorum. Çok yorgun hissedersem basit düzeyde yapıyorum. Yüzme falan oluyor sadece. Ayaklarda ağrı var ise boks.
Ham degilsen gudilirde hergun zor yine.
Yüzmeye gidiyorum bazen. Bazen de buzlu havuz. Ayaklar için
Anladim. Haftanin kac gunu antrenmana gidiyorsunuz ve kac gun havuz kac gun boks, yogun tempo yormuyormu, beslenmeniz nasil, boy kilonuz kacti
Şimdi sürekli spor elbette insan yıpratıyor o yüzden her gün farklı bir bölge mi çalıştırıyorum . Havuz adası spor sonrası girmeyi çalışıyorum. Buzlu su da var genelde ayaklarimi onun içine sokarım tüm vücudumu da sokarım çıktığında cidden yorgunluk alıyor ve daha fazla antrenman yapma şansın oluyor.
Boks yoğun olarak yaptığım bir şey değil günde 5 dakika 10 dakika yarım saat maksimum bu şekilde paşa gönlüm nasıl isterse. 28 yaşındayım şu anda. Beyaz ekmek tüketmemeye çalışıyorum fotoğrafını çekerim araştırırım kaç kalori diye kalori açığı vermeye dikkat ederim.
Anladim , boksu yapmak icinmi yapiyorsunuz anlamadim ,10 dakika cok az degilmi. Hobi olarak ki sırf.
Vucudunuz esnek ve fitmi kaslimi biraz daha.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir kızıl kafayım canım 🧡 Spor yeni başladıysan bu hissettiğin ağrı çok normal, hamlamışsın sadece 💪🏻 Özellikle bacak ve ayaklarda tutulma olur. Bugün antrenmana gidebilirsin ama kendini çok zorlamadan, daha hafif tempo, iyi ısınma ve esneme ile yapmanı öneririm 😊 Eğer ağrı yürümeyi zorlaştırıyorsa 1 gün daha aktif dinlenme iyi gelebilir. Takıldığın her şeyi Diyet & Beslenme bölümünde sorabilirsin tatlım 🌸