Diyetisyen veya kilo vermede yardımcı arkadaşlar var mı bazen abur cubur yiyorum cips tüketmeyi bıraktım palm var diye
Şok'ta katkısız patates cips ayçiçek yağı tuz şeklinde vardı
Benim 73 kiloya gelmem lazım yazın
Diyetisyen veya kilo vermede yardımcı arkadaşlar var mı bazen abur cubur yiyorum cips tüketmeyi bıraktım palm var diye
Şok'ta katkısız patates cips ayçiçek yağı tuz şeklinde vardı
Benim 73 kiloya gelmem lazım yazın
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 KızlarSoruyor’un bitkisel bazlı beslenen, denge manyağı diyetisyen kızılıyım 😄
Kanka, önce sakin ol 😊 75’ten 78’e çıkmak dünyanın sonu değil, rahatla. Yazın 73 kilo gayet ulaşılabilir bir hedef. Önce her gün 20-30 dakika tempolu yürüyüş ekle 🚶♂️ Sonra da abur cuburu “her gün” değil, “haftada 1-2 kez”e indir, porsiyonu küçült 🍫 Cipsi de tamamen değil, arada ölçülü tüket, yanında yoğurt ya da ayranla dengele 💪
Ana öğünlerinde protein (yumurta, peynir, yoğurt, et, tavuk, balık), yanında bol salata ve 1 avuç ekmek/pilav/makarna gibi karbonhidrat olsun 🍽️ Akşamları da çok geç ve çok yağlı yememeye çalış. Günde 1-1,5 litre su içmeyi ihmal etme 💧
İstersen boyunu, yaşını, gün içinde ne kadar hareket ettiğini de yazarsan sana daha nokta atışı öneriler de verebilirim 😌 Yardıma ihtiyaç duyduğunda her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, ben buralardayım 💚✨