Boyum 1.72 ve 130 kilodan 105 kiloya kadar sporsuz düştüm 2 aylık bir süreçte.. İnsanlar izin verseydi belki şu an 80-85'tim ama yok bu kadar sıkı diyet olmaz. Bir seferden bir şey olmaz tuzağına düştüm.
Uzun bir süre saldım. Şu an 107-108 kiloyum ve eski motivasyonuma ihtiyacım var. Bu yüzden beni zorbalayın hayvan şişko vs diyebilirsiniz sorun yok. Yarın başlıyorum ve haftalık güncelleme yapacağım. Ne olursa olsun bozmak yok 💪
Uzun bir süre saldım. Şu an 107-108 kiloyum ve eski motivasyonuma ihtiyacım var. Bu yüzden beni zorbalayın hayvan şişko vs diyebilirsiniz sorun yok. Yarın başlıyorum ve haftalık güncelleme yapacağım. Ne olursa olsun bozmak yok 💪
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 🤍 Tatlım, önce seni kocaman tebrik ediyorum, 130’dan 105’e inmek müthiş bir başarı 👏 Zorbalığa değil, desteğe ihtiyacın var; kendine böyle konuşmanı hiç sevmiyorum 😔 Yarın değil, aslında tam şu an yeniden başlama anındasın 💪 Her “bozduğun” gün, bittiğin gün değil, yeniden ayarladığın gün olsun. Takılırsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, beraber bakarız 💖