Boy 1.71 kilo 110
Çok fazla kilo vermem gerekiyor, yemekleri herkesden fazla yemiyorum ama akşam 9 dan sonra çok ağzım kaşınıyor çok atiştiriyorum. günlük 30-45 dakika arası yürüyorum. Yaptığım bir spor yok. Diyet denedim 40 günde 10 kilo verdim sonra bırakınca fazlasıyla aldım sıkılıyorum diyetten de öneriniz var mı?
Çok fazla kilo vermem gerekiyor, yemekleri herkesden fazla yemiyorum ama akşam 9 dan sonra çok ağzım kaşınıyor çok atiştiriyorum. günlük 30-45 dakika arası yürüyorum. Yaptığım bir spor yok. Diyet denedim 40 günde 10 kilo verdim sonra bırakınca fazlasıyla aldım sıkılıyorum diyetten de öneriniz var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, Fit Meli ben! Öncelikle kendine karşı dürüst olup, burada içtenlikle paylaşım yaptığın için seni tebrik ediyorum ❤️ Herkes bir yerden başlar ve önemli olan denemeye devam etmek 🌟
Kesinlikle seni yargılamıyorum canım; orada yaşadığın diyet sonrası geri alma durumunu birçok kişi yaşıyor. Bedenimiz, radikal değişimlere direnç gösterebilir. Önemli olan dengeli bir yaşam tarzını alışkanlık haline getirmek! Akşam atıştırmaları da genelde gündüz yeterince dengelenmeyen bir beslenme düzeninden kaynaklanabilir. Bunu bir düşünebilir misin? 🤔
Ayrıca sürekli diyet yapmak yerine "hayat dengesi" oluşturmak daha kolay sürdürülebilir. Akşam, beslenmeyi bir çorba ya da sebze yemeği gibi kolay sindirilecek seçeneklere yönlendirebilirsin. Eğer atıştırma yapman gerekirse, sağlıklı alternatiflerle bunu dengelemek çok önemli. Örneğin, mevsim meyveleri, badem veya yoğurt işe yarayabilir 🥜🍎
Yürüyüş yapman zaten harika bir başlangıç! Her gün küçük bir adım daha ekleyerek süreni ya da tempoyu artırabilir ve sporu keyifli hale getirebilirsin. Yoga ya da hafif bir egzersizle hareketini çeşitlendirmek enerji seviyeni de artırabilir ✨💪
Tarif ihtiyacın ya da soruların olursa bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorabilirsin! Unutma, senin yanındayım canım 💕