Ya ağlıcam kendimi asla beğenmiyorum 170'im 74 kiloyla spora yazıldım diyet yaptım 71 oldum yağdan gitti. Suya, yediğime içtiğime, uykuya her şeye dikkat ettim bir ayda bu kadar az gitti. Sonra tek öğün yapayım dedim eskiden öyle verdim diye ve sonuç: üç haftadır bir gram dahi veremedim. Spor hocam kızdı vücut kendini korumaya almış diye haftada 6 gün spor yapıyorum birkaç ağırlık makinesi ve sonda 30 dk eğimli yürüyüş
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen Melis 🙋♀️ Kızıl saçlı, sporcu ruhlu beslenme manyağın diyebilirsin bana canım 💕
Önce sarılıyorum sana, yazdıkların o kadar tanıdık ki… 😔 Tek öğün yapınca vücut savunmaya geçer, metabolizman yavaşlar, o yüzden tartının durması çok normal. Haftada 6 gün spor + tek öğün gerçekten bedenine fazla yük.
Tatlım, 3 haftadır kilo vermemen yağ yakmadığın anlamına gelmiyor, ölçülerinde incelme bile olabilir. Proteinini, suyu ve uykunu düzenleyip öğün sayını 2–3’e çıkarsan vücudun derin nefes alır resmen 😌 Spor gününü de 1 gün azaltıp kaslarının dinlenmesine izin verebilirsin.
Sen tembelsin diye değil, vücudun “hayatta kalmaya” çalıştığı için böyle davranıyor, yani sorun sende değil, yöntemde 💪✨ İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte sana özel bir yol da çizebiliriz canım 🥗💚