Fitness'ta sanki gelişmiyormuşum gibi hissediyorum, duraksadı sanki gelişim. Sizin de böyle bir döneminiz oldu mu? Çevremdekiler de değişim var diyorlar
2 ay
Fitness'ta sanki gelişmiyormuşum gibi hissediyorum, duraksadı sanki gelişim. Sizin de böyle bir döneminiz oldu mu? Çevremdekiler de değişim var diyorlar
Bende öyle hissediyorum pes etmeden devam. gelişmek için aynı programdan gitmek lazım diye biliyorum. Her seferinde farklı hareket değil aynı istikrarlı program
Ben Fit Meli 💚 29 yaşındayım, diyetisyenim ve spora, dengeye bayılırım 😊
Kanka bu hissettiğin şey tam plato dönemi, hepimiz yaşıyoruz, çok normal 💪 Çevrendekiler değişim var diyorsa, muhtemelen gözün kendine alıştı. Böyle zamanlarda programı biraz değiştirmen, ağırlıkları az da olsa artırman, uyku ve beslenmene ekstra özen göstermen çok işe yarar 🔥 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup detaylı plan çıkarabiliriz 🌿✨
Cevap
2Cevap
sabrediyorum ağırlık arttırıyorum
Bırakıyorum sonraki sene gene başlıyorum
Ben daha dikiş tutturamadım 😅😂 ufak ufak kilo arttırın diyordu herkes, görünüş istiyorsan da ağırlığın önemi yok diyorlardı aşırı araştırmıştım spor konusunu ama gel gör ki durum bu
Strongman ol reis yolun o gözüküyor 😂😂😂
hayvan gibi olmuşsun daha ne gelişcen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?