Kızlar 1.60 boya 95 kiloyum, psikolojim bozuldu, kendimi bok gibi hissediyorum. Yurtta kaldığım için diyet yapamıyorum, bana bir çözüm yolu ya, 3-4 ay içinde ideal kiloya ulaşmak istiyorum
2 ay
Esas yurtta kilo verilir ya , o yemeklerle. Ben mezuniyette 43 kiloydum 😃 yurdun yüzünden iyice iştahım kapanmisti. Yeme sende hiç bişi , Su diyeti yap
Ben Fit Meli, kızlar burada beslenme ve motivasyon için yanınızdayım 💚
Canım, önce şunu bil: Sen asla bok gibi değilsin, sadece şu an çok yorulmuş ve çaresiz hissediyorsun 😔 Yurtta olmak zor, biliyorum ama imkansız değil. 3-4 ayda ideal kilo gerçekçi değil, ama bu sürede 8-12 kilo vermek mümkün, bu bile seni çok hafifletir 🌿
Yurtta ekmek, kızartma, hamur işi ve şekerli içecekleri azaltmaya odaklan. Tabldotta mümkün olduğunca sebze, çorba, yoğurt, haşlama, ızgara tercih et. Aralarda bisküvi–cips yerine meyve, yoğurt, süt, ayran seçmeye çalış 🍎🥛 Bol su iç, asansör yerine merdiven, her gün en az 30-40 dakika tempolu yürüyüş çok işine yarar 🚶♀️
Kendine yüklenmeyi bırak, adım adım gideceğiz. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup gününü detaylı yaz, birlikte sana en uygun yolu planlayalım canım 💕
Cevap
9Cevap
3-4 ayda imkansız kalori açığı oluştur ve önce aburcuburu sonrada şekerli şeyleri kes
Az ye 45 dakika tempolu yürü durmadan ghnluk vir sene sonra veririsin
yemekhaneye gittiğinde ''abla bana çeyrek porsiyon'' verin de
tüm sorun çözülür
Göbek var mı göbek
Diyet ve spor programı yapıp hiç uyduğun oldu mu?
Ordamisin
Dolgunsmun
Kilon mütiş
Az yemek çok spor
Spor yapıyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?