Sağlıklı kilo almak istiyorum hapur hupur yediğimde gidigim cikiyor gidigimin gitmesini istiyorum kollarim sıska gibi begenmiyorum cevrem begensede yapılı olmak istiyorum yardımcı olur musunuz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sebzeleri bol tüket Protein Ve Karbonhidrat Almaya Özelikle Karbonhidrat dikkat et günlük alman gereken kaloriyi hesapla ve onun biraz üstünde al
Yaptım mesela spor da mı yapmam lazım ve erken kalkmammi gerekiyor öyle bir şey duydum videoda
Onlar sağlıklı bir vücut için lazım sen dediğim Gibi yap ve bunu düzenli yao
Hepsini denesem olur mu
Dene ama belli bir plan programla
Gayet iyi kilon ama alacağım diyorsan git doktora sor
Bacaklarım zayif etli olsa az diye dusunuyorum kollarımda aynı iyimi sence anladinmi vucut yapımı
Evet ben de 158 im 50 olmam lazım yanlışım yoksa. Vücut yapım seninkine benzer. Anladiğım kadarıyla. Kendim için şunu söyleyebilirim kollarım ağir yuklere karşı dayanıksız ve bu bazen çok sinir bozucu oluyor. Bacaklarım da zayıflıktan yürüken falan kırılabiliyor (kırılmaktan kastım bükülmek yani) sorun olabiliyor ama ben mutluyum. Almak istiyorsan da dediğim gibi doktor lazım (şu an ben de mi alsam diye sorgulama ihtiyacı duydum)
Öşğçkqejq yani evet de yürürken bacagimin bukulmesi zayifliktanmi oluyomuş simdi aydinlandim
Ya çantam falan varken istemsice bir anda olabiliyor dengesizlikle bence bacakların zayıflığından tabi net bir bilgim yok.
Hiim anladim bu arada ben önceden bukadar hatirlamiyorum ama bu aralar dengesiz yürüyorum sağa sola savruluyorum yurumeyi unutmus gibi oluyorum da nasıl yenebilirimmi demeliyim bilmiyorum anksiyetem var herşeyi kafaya taktigim icin yururken bile acaba kotumu yuruyorum diye aklıma takılıyor napmaliyim sence
Takma. Ben deli gibi yürüyordum 2 senedir. Görsen anlarsın. Aşırı hızlı yürüyorum ve belli oluyor da. Bazen yolda falan hafif dans ediyorum o şekil anksiyeten azalabilir bana yarıyor. Dengesizlik için yine doktor tabsiye ederim
Doktora gitmeyi düşünüyorum da bilmiyorummm müzik ile yürüyorum kafamın dağılması için tesekkurrrler
Rica ederim sağlıklı günler dilerim
Bende dilerim 🤭🦋
🍀
Dahiliyeci ile görüş
Diyetisyen demedim bak dahilliyeci
Ya kimseyle görüşmek istemiyorum abi kendim biseyler yapmak istiyorum evde
Kan değerlerine hormon durumlarını bilmeden nasıl yapacaksın?
Ne bilim spor yapar sağlıklı beslenirim olmazmi
Mesela kilo alamıyorsun tiroit hormonu çok salgılanir ise kilo alamazsın. Az salgılanir ise kilo veremezsin aç kalsan bile. Kan değerleri bilinmeden sağlıklı beslenmezsin.
Hmmm anladım teşekkür ederim
mesela magnezyum seviyesini bilmeden nasıl besleneceksin? kan yağları, karaciğer durumu, böbrekler vs çok detay var git doktora
Ya öylede ben kendimce yapmak istedim sağlıklı beslenmek için doktora gerek olucagini dusunmuyorum sebze ve meyveyi sık ve ortasında yemek su içmek sağlıklı beslenmektir
meyve ama hangisi? Mesela karaciğer yağlanması varsa aşırı meyve önerilmez şeker içeriğinden dolayı. Suyu neye göre içeceksin. Potasyum seviyesini megnezyum seviyesini biliyor musun ki spor yapacaksın?
Neyi yemeliyim yememeliyim diye her yiyecek için doktoramı gidiyorsunuz? Gencim ben yani bu tarz şeylerin olucagini sanmiyorum olmamasi icin spor yapar sağlıklı olmaya gayret gösteririm herhangi bir sağlık sorunum olsa zaten doktora görünüm
hiç belli olmaz bunları gıda mezunu abin olarak yazıyorum
İyi güzel de her şey için doktora falan görünmeye gerek yok bence teşekkürler yinede
sen bilirsin
Sürekli hereket halinde ol kendini meşkül et spor yaparsan ne ala sindirme iyi gelen hafif şeyler ye (arada kendini şımarta bilirsin ) çok yürüyüş yap
Taaamam teşekkürler
Gayet iyi bir kilo 155 boyun ideal kilosu 45tir
Vallami ama ben zayifim 45 olsam uçarim herhalde
Değilsin benim boyum 163 43 kg ucmadım hala 😂
Qkewkek ama nasıl yani vucudum zayif zaten daha zayif olsam cokkk asiri olurdu
Fotona baktimda sen normal kilodasin fazlasida azida yok yani ben bozulmusum herhalde qlekqkekw
Yok askım bana güven istersen netten hesapla ha zayıf görünüyorsan geceleri cici bebe süt karıstır uyumadan önce ye ama buna dikkat et cok abartma sekerin cıkar bide öğünlerden sonra kuruyemis ye
Heee tamam denicem teşekkür ederimm
Alma kilo alma iyisin
Spor
Sadece spor ile olmuyoki kilo vermicem sağlıklı kilo almak istiyorum
Sağlıklı nasıl kilo verilir