Peki, şöyle diyeyim o zaman. Kilo almak için diyet yapman gerekir. Altta biri 5 kilo alman gerek demiş. 5 kilo aldiran diyet listesi vardi istersen onu yazayım sana.
1. gun Sabah: 2 yumurta ile hazırlanmış kaşarlı ve tereyağlı omlet.1 bardak portakal suyu Ara lgun: 1 bardak süt Öğlen: domatesli tavuk 1 kase pilav 1 kase z. yagli havuç Akşam: 1kase mercimek çorbası domates salatasi orta boy pizza Ara ogun: 1 bardak boza 1 avuç kabak çekirdeği.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İdeal kilo 18.5 kg/m2 den başlar seninki tahmini 16 civarı oluyor oluyor. Yaklaşık 5 kg alman sağlıklı olur.
Tamam sağ ol
Aynı boydayız seninle ben 50 kiloyum. Bence senin en az 7-8 kilo alman lazım çok zayıfsın.
Boyumuz kisa oldugi icin fazla kilo yakışmaz jdjd 50 kilo nasıl güzel duruyor mu vucutta y
47 falan olsan daha iyi olur bence
Nasıl alabilirim peki
Kaloriili şeyler ye ama spor yaparak kilo alsan çok güzel olur
Ne gibi sporlar önerirsin evde yapabilirim
İnternette videolar falan var onlara bakabilirsin plank vb
Kilon çok az ッ
Nasıl alabilirim
Günde 2 tabak makarna
Kendini böyle seviyorsan iyi bence.
Böyle sevemiyorum pek cok cılız hissediyorum kendimi önerin var mı acaba
Peki, şöyle diyeyim o zaman. Kilo almak için diyet yapman gerekir. Altta biri 5 kilo alman gerek demiş. 5 kilo aldiran diyet listesi vardi istersen onu yazayım sana.
Cok iyi olur
1. gun
Sabah: 2 yumurta ile hazırlanmış kaşarlı ve tereyağlı omlet.1 bardak portakal suyu
Ara lgun: 1 bardak süt
Öğlen: domatesli tavuk 1 kase pilav 1 kase z. yagli havuç
Akşam: 1kase mercimek çorbası domates salatasi orta boy pizza
Ara ogun: 1 bardak boza 1 avuç kabak çekirdeği.
Cok tesekkr ederim :)
Rica ederim
Zayıfsın
Nasil alabilirim peki
50 kilo olman lazım
O cok ya peki nasil alabilirim
Bol ekmek makarna kalorisi yüksek şeyler ye az hareket et
Dans etmeyi cok seven biriyim harekt haliyle baya oluyor teşekkürler yinede denicem
Kilo alana kadar etme