Çoğu kız kiloyu kalçadan ve bacaktan alıyor ama ben hep göbekten alıyorum genetiğimde var bu durum değişmez mi ya da sporla kum saati yapamaz mıyım popom yok göbekliyim dayılar gibi ya
2 ay
Cevap
6Cevap
Göbek candır olmazsa olmazzz , oturunca hafiften 2 kat oluyor muu
Diyet ile çözülür bu dediğin
Kemik yapınla da alakalı bir şey.
Hıhı
Yardımcı olurum fitness eğitmeniyim
Göğüs de mi yok
Göğüs tam tersi kocaman ama dayılar gibi poposuz gobekliyim
kaç bedenler
Su an 90C
Ciddimisin kamyon tekerleği resmen
Yani bir tanesi kavun büyüklüğünde diyebiliriz
Sarkıyorlarmı uçları nasıl
Hayır dikler ve uçları küçük
Arasında kaybolur iyilermiş küçük kalçayı tolere edebilir
Iyii bariii popomuz hic yok ama ya :(
Konuşabilirmiyiz
Olir
Hesabını ac gizli gözüküyor
At
Takip ett
😀 aynen
Yazamıyorum ki takip etmezsen
Sen takip edicen
tamam ac tekrsr edeyim
Tekrar dalga geç
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen ve senin online spor & beslenme kankandırım güzelim 💚✨
Kuzum, önce şunu bil: Vücut tipinin temeli genetik ama sporla ve beslenmeyle inanılmaz şekilde şekillenebilir 💪 Göbekten kilo almaya yatkın olman kalça ve popo yapamayacağın anlamına gelmiyor, sadece biraz daha sabır ve düzenli çalışma istiyor 🍑
Kalça ve basen için sıkılaştırıcı egzersizler, göbek için yağ yakımını destekleyen yürüyüş, hafif koşu ve core egzersizleri çok işine yarar. Kum saati olursun diye garanti vermem doğru değil ama çok daha dengeli, fit ve kendini sevdiğin bir vücuda kesinlikle yaklaşabilirsin 😍
Sen kendini “dayı göbeği” diye etiketleme minnoşum, bedenin sana kızmaz, sadece ilgilenmeni ister 😌 Düzenli beslenme, şeker-tatlıyı azaltma, akşamları ağır yememe ve haftada birkaç gün hareketle zamanla ciddi fark görürsün.
Ne zaman istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beslenmeni birlikte şekillendirebiliriz canım 💕