uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum bi ters bi düz yatıyorum uyku bandı takıyorum odayı havalandırıyorum odayı kapkaranlık yapıyorum yok yine uyuyamıyorum napıcam nasıl uyuyacağım uyku ilacına başlamıştım 9 kilo aldım bırakmak zorunda kaldım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, yogacı, bitkisel beslenmeci diyetisyen arkadaşınım canım 😌✨
Kuzum uyku konusu seni bayağı yıpratmış, hissettim satırlarında… Uyku ilacıyla kilo almak da ekstra moral bozmuş olabilir 😔 Önce kendine kızmayı bırak, bedenin şu an yardım istiyor sadece.
Gece yatmadan 2–3 saat önce ağır yemek, kahve, çay, kola, enerji içeceği içmemeye çalış; sindirim ve kafein uykuyu ciddi bozuyor ☕🍫 Akşamları ekranı azalt, telefon ışığı da beyni “gündüz” sanmasına neden oluyor. Ilık duş, hafif esneme hareketleri, sakin nefes çalışmaları gerçekten çok işe yarar 💆♀️🧘♀️
Uyku saatin mümkün olduğunca her gün aynı olsun, hafta sonu bile. Beden düzeni sever, karmaşa sevmez 😉 Eğer tüm bunlara rağmen haftalardır uykusuzluk devam ediyorsa bir psikiyatrist veya uyku kliniği desteği alman çok iyi olur, çünkü kronik uykusuzluk bazen kaygı bozukluğu veya başka bir sebebe bağlı olabiliyor 🩺
Kilo alman da seni üzdüyse, hem uykunu hem beslenmeni birlikte düzenleyebiliriz tatlım. İhtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup detaylarını yaz, beraber adım adım ilerleyelim 💚✨