Sağlık Uykum var uyuyamıyorum, uyumak için ne yapmalıyım? Séduire Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Erken uyandım işe gitmek istemiyorum uyumak istiyorum ve uyuyamıyorum çaresi nedir 😅 Uykum var uyuyamıyorum, uyumak için ne yapmalıyım? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Bence bitki çayı içmelisiniz faydası olur 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı. O aslında uyumak değil yatakta boş boş dinlenip vakit geçirme istegi 0 1 Yorumla Séduire +1 yıl 4 saat uyudum ama Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. YouTube da piş piş sesi aç ben denedim işe yarıyor 😃 0 3 Yorumla Séduire +1 yıl Gülerim ama öyle uyuyamam 😂 Yorumla Notis +1 yıl 🤣 uykun kaçtı zaten boş ver kalk kahve yap kendine iç Yorumla Séduire +1 yıl Yok valla kaçmadı 😅 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. İşe gitmeye mecburuz ama? 0 8 Yorumla Séduire +1 yıl Bugün değilim kendime jest yapıyorum 😂 Yorumla Keynesyen +1 yıl İşin bundan haberi var mi peki? :)) Yorumla Séduire +1 yıl Yok ama raporu görünce olacak 😂 Yorumla Keynesyen +1 yıl Bak bakk.. :)) ee rapor icin de hastaneye gitmen gerekmicek mi? Yorumla Séduire +1 yıl Hallederiz onu öğlene doğru 😂 Yorumla Keynesyen +1 yıl Ahahah 😂 doktora gideceğine işe gideydin.. pekala hastalik bahanen ne olacak? Yorumla Séduire +1 yıl Tükenmişlik sendromu 😂 Yorumla Keynesyen +1 yıl kafa izni :D :D Yorumla
nankörealerjilii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 101% +1 yıl 1 bardak ayran ondan sonra iyi uykular 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. En iyisi ise git orada uykun gelir nasıl olsa 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı. Ben yıllardır bir çözüm bulamadım. 0 0 Yorumla
mrshnn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ninni söyleyeyim sana 🤣 0 2 Yorumla Séduire +1 yıl Deneyelim 😂 Yorumla mrshnn +1 yıl bekliyorum 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence bitki çayı içmelisiniz faydası olur
O aslında uyumak değil yatakta boş boş dinlenip vakit geçirme istegi
4 saat uyudum ama
YouTube da piş piş sesi aç ben denedim işe yarıyor 😃
Gülerim ama öyle uyuyamam 😂
🤣 uykun kaçtı zaten boş ver kalk kahve yap kendine iç
Yok valla kaçmadı 😅
İşe gitmeye mecburuz ama?
Bugün değilim kendime jest yapıyorum 😂
İşin bundan haberi var mi peki? :))
Yok ama raporu görünce olacak 😂
Bak bakk.. :)) ee rapor icin de hastaneye gitmen gerekmicek mi?
Hallederiz onu öğlene doğru 😂
Ahahah 😂 doktora gideceğine işe gideydin.. pekala hastalik bahanen ne olacak?
Tükenmişlik sendromu 😂
kafa izni :D :D
1 bardak ayran ondan sonra iyi uykular
En iyisi ise git orada uykun gelir nasıl olsa
Ben yıllardır bir çözüm bulamadım.
Ninni söyleyeyim sana 🤣
Deneyelim 😂
bekliyorum 😉
O nasıl bir tembelliktir 😀
Yataktan çıkmamak ve sohbet
işi bırak :D
Çaresi istifa