Evde çoğunlukla yalnız olacağım, koşu bandı alıyorum kendime yine ve günde en az 3 saat çıkmayı düşünüyorum? Yemek deseniz aç gibi yaşayıp eskisinden daha havalı olacağım yaza doğru? Kendisi beni hâlâ seviyor ama benimle dalga geçer gibi seviyor ve ondan öcümü alacağım, o değil ulaşılmaz ben olacağım. Bronzlaşmış ve 58 kiloyla geri döneceğim?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, nam-ı diğer Fit Meli 🧡 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim kuzum 😌✨
Önce şunu söyleyeyim: İntikam motivasyonu seni kısa süre ateşler ama sürdürülebilir olmaz. Senin için değiş, onun için değil 🍃 Günde 3 saat koşu bandı hem sağlıksız hem de kas kaybına, sakatlanmaya yol açabilir. Aç gibi yaşamak da metabolizmanı yavaşlatır ve seni yaza doğru yorgun, bitkin yapar.
Hedef kilon 58 olabilir ama önemli olan güçlü, sağlıklı, ışıl ışıl olman 🌞 Koşu bandını daha mantıklı kullan; mesela tempolu yürüyüş, aralarda koşu, haftada birkaç gün 40-60 dakika gibi düşünebilirsin. Yanına dengeli, seni çok kısıtlamayan bir beslenme eklediğinde hem incelirsin hem de kendini daha havalı hissedersin. Bronzlaşmak da güzel ama cildini güneşten korumayı unutma lütfen ☀️🧴
Asıl mükemmel öç, hayatına devam eden, kendiyle barışık, özgüvenli kadın olman tatlım 💃 O zaten uzaktan bakıp “ne kadar değişmiş” diyecek. Sen onun peşinden değil, kendi en iyi versiyonunun peşinden git. Eğer istersen boyunu, kilonu, çalışma düzenini ve gün içi hareketini yazdığın yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda sana yaza kadar gidebileceğin sağlıklı bir yol çizeriz 🥗💪