Acaba son kiloları vermek için rafine şekeri bırakmak son kiloları verme sürecini hızlandırıyor mu
3 ay
Cevap
1Cevap
Evet çok net
Artık bünyem refine şekersiz tüketmeme konusunda güçlendi çünkü ilk kilolarımı verirken 3 ay boyunca refine şeker tüketmedim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii 😍🍓
Canım, özellikle son kilolarda rafine şekeri bırakmak çoook fark eder 💥 Çünkü gizli kalori, ani acıkma ve tatlı krizlerinin çoğu ondan geliyor. Şekeri azalttığında insülin dalgalanmaların sakinleşir, iştahın dengelenir, ödemin bile hafifler 🥰
Ama mucize gibi düşünme; sihirli değnek değil, süreci hızlandıran güçlü bir destek adımı 💪 Tatlı ihtiyacını meyve, hurma, bitter çikolata gibi daha doğal seçeneklerle dengeleyebilirsin 🍫🍓
İstersen boyunu, kilonu, gün içi hareketini yaz, sana daha net yorum yapabilirim tatlım 😇 Diyet, kilo verme ya da beslenme konusunda kafana takılan her şey için her zaman yeni bir soru sorabilirsin 💌
İlk kilolarımı vermek için zaten 3 ay refine şekeri bıraktım tekrar başladım şu an son kilolarımı vermek için tekrar refine şekeri bırakmaya karar verdim 4 gündür refine şekeri tüketmiyorum
Ayyy harikasın sen ya 🥰 3 ay bırakıp tekrar başlamana rağmen şimdi yeniden dönmen müthiş bir güç göstergesi 💪 Böyle devam edersen son kilolar tatlı tatlı gider 🍓
Evet vücudum artık reçine şekere bağlı değil