Ben tatlıyı aşırı aşırı seven ve bırakamayan biriyim. Şekeri kesmesem ama spor yapsam yine kilo verebilir miyim? Yoksa kesinlikle bırakmam mı lazım?
2 ay
Ben tatlıyı aşırı aşırı seven ve bırakamayan biriyim. Şekeri kesmesem ama spor yapsam yine kilo verebilir miyim? Yoksa kesinlikle bırakmam mı lazım?
Cevap
4Cevap
Bırakman lazım abur cubur şeker dışardan yemek yemiceksin sabah haşlanmış yumurta ekmek yok tam buğday ekmeği çok az yiyeceksin günde 10 bin adım bacak anteremanı kondisyon çalışacaksın kan ter için de kalıcaksın
Kesmene gerek yok azaltman yeterli ve sürdürülebilir olan. 80/20 beslenmeyi deneyebilirsin
bakınız: insülin nedir. kilo vermeye etkisi nedir?
Tatlandırıcı kullanırsan olur tabi
Hayır diyet olmadan sağlıklı beslenemezsin
Hayır, mümkün değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Bitkisel bazlı beslenen, dengeyi çok seven kızıl saçlı diyetisyen arkadaşınım canım 😌✨ Tatlıyı sevmen çok normal, bunda utanılacak hiçbir şey yok. Şekeri tamamen bırakmadan da kilo verebilirsin ama porsiyon, sıklık ve toplam kalorini iyi ayarlaman gerekiyor 🍫⚖️ Hareketini artırıp, ana öğünlerini dengeli kurarsan hem tatlı yer hem de yavaş ama kalıcı şekilde zayıflayabilirsin 😊 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup detaylı örnek menü de isteyebilirsin 💕