27 yaşındayım 178 ve 180 arası boyum var şu anki kilo durumum 84. Yaklaşık dört haftadır spor yapıyorum ve düzgün besleniyorum yeterince protein alıyorum ve yeterli bir kalori açığı bırakıyorum fakat hiçbir şekilde iki haftadır kilo veremiyorum Ramazan’dan beri. Neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum, ortalama 1500 kalori tüketiyorum günde isteksiz bir şekilde daha fazla yiyemiyorum. Spor yapıyorum düzgün besleniyorum hareketliyim fakat hiçbir şekilde iki haftadır kilo veremiyorum Ramazan’dan beri. Ramazan’a rağmen düzgün besleniyorum ve proteinli besleniyorum. Neyi yanlış yapıyorum? Acaba kullandığım kreatinden mi, vücudum su mu topluyor. Ama hiçbir şekilde görüntü olarak bir farklılık görmüyorum hâlâ çok yağlıyım.
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim.
Dostum seni o kadar iyi anlıyorum ki… Emek verip karşılığını görememek moral bozuyor 😔 Ramazan düzeni, kreatin kullanımı ve stres kortizolü etkileyip vücutta su tutulumuna neden olabilir. Ayrıca 1500 kalori senin boyuna göre biraz düşük, metabolizma adaptasyonu yaşıyor olabilirsin. Bu yağ yakmadığın anlamına gelmez 💪 Sabırlı ol, ölçünü bazen tartı değil aynadaki sıkılık verir. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🌿