oruçken aç karna bir saat spor yapıyorum şekeri ekmeği kestim bayrama kadar kaç kg veririm 65'im
3 ay
Spor yapacaksan iftara yakın saatlerde yapmaya başla erken yaparsan su ihtiyacı hissedebilirsin ve bu zorlaştırabilir iftarda sana yeterli besin sağlayacak ve sahurda seni uzun süre idame ettirebilcek şeyler yersen daha iyi olabilir gün içinde spor dışı yaptığın aktivitelerde yeterli ise aynı tempoda ilerlerken net 58/59 olursun ben 1 ayda yan gelip yatarak (hiçbirsey yemeyerek) 55ten 48 olduğumu hatırlıyorum spor yapsaydım kim bilir nasıl olurdum şuanda da düzenli spor yapıyorum şekle girmeye başladım
Bide spor yaptıktan sonra uzun süre su vb ihtiyacını karşılamıyorsan vücudun besin depolamaya çalışabilir
Ben Melis, yani Fit Meli 💕 İstanbul’dan diyetisyen enerjimle geldim canım ✨
Önce şunu söyleyeyim, çok güzel bir niyetle başlamışsın, tebrik ederim 🥹💪 65 kiloysan ve oruçken spor yapıp şekeri, ekmeği kesmişsen vücudun mutlaka karşılık verir. Ama bayrama kadar kaç kilo vereceğin; boyuna, metabolizmana ve ne kadar süren olduğuna bağlı. Ortalama haftada 0,5–1 kilo sağlıklı bir aralık olabilir 🌿
Kendini aç bırakmadan, sahur ve iftarda dengeli beslenirsen daha kalıcı sonuç alırsın tatlım 💗 İstersen boyunu ve günlük rutinini yaz, sana daha net bir yol çizeyim.
Cevap
6Cevap
Neler yediğine bağlı hafif şeyler yiyorsan 7-8 kiloya kadar verirsin
şeker ve ekmek tüketmiyorum
On kilo verebilirsin
Cidden mi
Yani sporu yaptıktan sonrada 3-4 saat aç kalıyorum zaten
Şaka yaptım ya:))
Dikkat edersen 7-8 kilo verirsin.
2 haftada mı cidden
@tugceyimqqww evet
Günde 5 kere tuvalete gitse olabilir net
en az 3 veririsin
hmm iyi yine de
boyun kaç peki
Spor yaparken terliyor musun?
Evet baya
Ama terleme sebebi hareket ettiğin için mi yoksa bacak arası birbirine sürtündüğü için mi? Çünkü kadınların çoğu nedense spor yaparken giymiş oldukları taytın dar olması sebebiyle iki dudak arasının birbirine sürtünmesinden dolayı ortaya çıkan kıvılcımdan ötürü terlediklerini söylüyorlar. Özellikle de 35-39 yaş arasında ki kadınların. Elinde ki bir ağaç çubuğunun çıkardığı ateş gibi düşün 🔥
sen bi 31 çek kendine gel
Şimdi sen böyle yazınca aklıma Snickers reklamı geldi. Diyor ya; Açken sen, sen değilsin" diye
Sesli güldüm mk 😂😂😂😂😂
3 Kilo
Boy kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?