ibb. co/sdV2hb4M
Spordan anlayan var mı?
ibb. co/sdV2hb4M
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Liste görünmüyor da kilo almak için kısaca yaktığından fazla yemek gerek, bu da bazal metabolizma hızını ve gün içindeki normal hareketinle ikisini birleştir ortaya çıkan sonuç neyse ondan 500 kalori fazla al, spor yapsan onu da hesaba kat ve bu şekilde yaktığından fazla alsan zamanla kilo alırsın.
Çok hareket ediyorum gün içinde ,10 15 bin adım arası arıyorum
Ben Fit Meli 💚 29 yaşındayım, diyetisyenim ve sporu da beslenmeyi de çok seviyorum canım 🥑✨
Erkek olduğunu varsayıyorum kanka, fotoğrafa tam bakamasam da şunu söyleyebilirim: Diyetisyeninin verdiği liste senin boyuna, kilona, gün içi hareketine göre planlandıysa, evet kilo aldırma amacıyla yazılmıştır 💪🏼 Kalori fazlası, yeterli karbonhidrat, protein ve sağlıklı yağlar varsa zamanla tartıda artış görürsün.
Burada önemli olan listeye düzenli uyman, sporu özellikle ağırlık çalışmasını ihmal etmemen ve sabırlı olman 🧠🍽️ Kilo alımı da tıpkı kilo verme gibi zaman isteyen bir süreç. Vücudunun tepkisini takip et, 2–3 hafta sonra hala hiç değişim yoksa diyetisyeninle tekrar konuş, o sana göre revize eder.
İstersen kilo alma sürecinde nasıl spor yapman gerektiğini de konuşabiliriz, ihtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🙌🔥
Cevap
7Cevap
Kalori fazlasıyla kilo alırsın günlük tüketim kalori miktarınla
Kilo almak istiyorsan Hatay Adana gez 2 haftada alırsın hdwmsnwöw
Diyetisyen yazdıysa aldırır mutlaka. Ek olarak belki cicibebe de yiyebilirsin sütle birlikte
Cici bebe ve süt sana kilo aldırmaz dedi , Crohn hastasıyım
Hmm doğrudur o zaman diyetisyen ne diyorsa uy. Boy ve kilon kaç şu an
Kilo aldırırda devamlılık şart bir gun yiyip diger gun yemezsen olmaz
Kilo vermeden anlıyorum da almak profesyonel işim yedin mi alıyon 😀
Kaç kg almak istiyorsun
Evet
Liste yok
Lan yok yok liste yok
Alırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?