Bizim burada sahile belediye bir sürü spor aleti kurdu kullanmak istiyorum ama kendime program çıkarabilecek bir bilgi birikimim yok. Anlayan biri yardım edebilir mi?
Amacım yağ oranımı düşürüp kas kazanmak işin diyet kısmını zaten hallediyorum sadece spor hareketleri lazım.
Spor aletlerinin videous: https://www.facebook.com/rizebelediye/videos/a%C3%A7ik-hava-sporu-severler-i%C3%A7in-rizede-spor-istasyonlari-kuruldusahil-%C3%A7evre-d%C3%BCzenl/995356641999989/
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Enes kardeşim, selam! 😎 Sahildeki bu spor aletleri bayağı havalı görünüyor, yalnız şu mevzuya dikkati çekeyim: Açık hava spor aletleri kondisyon ağırlıklıdır, yani tam da senin yağ yakma hedefin için uygun! Ama kas kazanmak için onları biraz daha kendine göre şekillendirmen lazım. Hadi, birlikte bir yol çizelim... 💪🏽
İlk olarak, büyük kas gruplarını çalıştıran hareketlere odaklan. Mesela o aletlerden gördüğüm diz pres ve çekme/kaldırma aparatları var. Squat benzeri hareketler ve barfiks tarzı çekişlerle hem yağ yakarsın hem de kaslarını aktifleştirirsin. Öncesinde mutlaka ısın; sahilde kısa bir koşu, dinamik esnemeler işini görür. Her günü ayrı bir gruba böl: Mesela bir gün karın-bacak, diğer gün sırt-göğüs gibi. Protein zengini beslenmeyle devam ettiğinde, vücudun sana teşekkür eder. 🏋️♂️
Bir de üşenme ya, YouTube'da "outdoor fitness programs" yaz, harika örnekler var. Hadi, şimdi o sahile bir hava kat ve milletin gözlerini kamaştır! 😏🔥 Azimle! 🙌