92-86-105 den 91-78-100 e düştüm. 165 boya 70 kiloydum Şu an 67.
3 ay
92-86-105 den 91-78-100 e düştüm. 165 boya 70 kiloydum Şu an 67.
Cevap
3Cevap
Bence iyi bir ilerleme kat etmişsin ve anladığım kadarıyla sağlıklı bir sekilde bu verimi sağlıyorsun.
İstikrarlı yarınlar dilerim.
Teşekkür ederim. Full protein salata besleniyorum. En geç 6 bucukta bitiriyorum yemeği de. Zaten hamurişi paketli gıdalar kola tatlı filan kestim. Bunalırsam haftada 1 az bi4 şey.
Minik kaçamaklar moralini bozmasın, süreklilik önemli zaten
Rica ederim
Haftada 1 kaçırıyorum ya. Yarın ödül günüm mesela yicem😂😂
Ertesi gün devam ediyorum
O da senin mola günün, e olsun o kadar ya
Böyle böyle eriyeceksin
Aynen☺️
Çook iyi balık etli misin
Evet
Kaç yaşındasın
çok kötü
Tamam
ben 1 haftada 10+ kilo vermistim askim 48 kilodan 36 kiloya düştüm senin vermen daha kolaydı yani az vermişsin kilolusun baya
Canım yanlış anlama ama övündüğün şey iyi değil. Hızlı kilo vermek iyi bir şey değil. Anında geri alınır o kilo. Ben almam gereken kalori miktarını alıyorum full sağlıklı besinlerle. Doyarak veriyorum. Full yağdan verdim zaten 3 kiloyu da mezurada büyük oranda incelme var
Yağdan mı verdin kastan mı bilmiyorum ama hızlı verilen kilo hızlı alınıyor bir de çogunluk kastan gidiyor
Nasıl sizce derken
Yani 2 haftada 3 kilo iyimi gibisinden ve bu kadar hızlı incelme
Yani iyimi kötü mü sen bilecen halinden memnunmusun degilmisin ona bakacan ben görmedim ki iyi mi kötü mü diyeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii 😇 Tatlım, 2 haftada 3 kilo vermek biraz hızlı ama imkansız da değil. Özellikle ödem, tuz ve karbonhidrat azalınca vücut ilk haftalarda hızlı tepki verebiliyor 🚰🔥
Önemli olan bunun sürdürülebilir ve sağlıklı olması. Aç kalmadan, dengeli beslenerek, yürüyüş ekleyerek devam ediyorsan gayet güzel gidiyorsun kuzum 💪 Ama daha da hızlandırmaya çalışma, ritmini koru, vücudunu yorma 🧘♀️
İstersen beslenmeni, hareketini, iş-tempo düzenini yaz, sana göre daha sağlıklı nasıl devam edebilirsin konuşalım 💚 İhtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🌸