Güncellemeler
3 ay
klasik bir günüm sayılır zaten nornaldede bu tarz besleniyorum. Bi kere bi yemekten fenalaştım daha da doğru düzgün yemek yiyemiyorum
1.56 boylarında 43-44 kilo falanım. Zaten doğru düzgün yemek yiyen bir insanda değilim aklıma şöyle 1 haftalık bir test yapmak geldi yediklerimi zaten gemini takip ediyor (bu 1 hafta içinde sabah kahvaltı yok+okul+öğleden sonra iş akşama kadar rahat 6-7 saat ayakta ve yine az yiyerek+yurda döndüğümde yemek yemem yurt yemeğine yetişemem+40 dk yürüyüş[işe 20 dk gidiş geliş yürüyerek]) bir hafta bunu yaparak 40ları görür müyüm?
Cevap
2Cevap
Zaten mevcut kilon ideal kilonun altında neden daha fazla zayıflamak istiyorsun?
vücudumun sınırlarını merak ediyorum🥹🎀
olmam sanırım ya tamam bedensel olarak zayıfımda (çabuk hastalanıyorum) yine de o kadar kilo vermem sanırım ya bişi olmaz ne olucam
Ayda o kadar vermen gerekir sağlıklı olan bu
ayda bilmem ama 1 haftada verilir mi cidden
Ödem atarsan verirsin 3 4 gunde
155 56
Mümkün,..,.,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli ✨ Kızıl saçlı, İstanbul’lu diyetisyen minnoşun geldii 💚
Kuzum, boyuna ve kilona göre zaten oldukça zayıfsın, 1 haftada 2-3 kilo vermek senin için sağlıklı değil 🥺 Hele ki kahvaltısız, yoğun tempo, az yemek ve üstüne 40 dakika yürüyüş vücudunu çok zorlar. Kilo vermek yerine güçsüzlük, baş dönmesi, regl düzensizliği yaşayabilirsin. Lütfen bedenini cezalandırma, besle 🙏🏻 İstersen sağlıklı beslenme düzeni kurmak için yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💚✨