Bana göre kilo vermek için spor tek başına yeterli değildir. Sağlıklı kilo vermek için mutlaka beslenmeye dikkat edilmelidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #KiloVermek #KiloVermekİçinSporYapmak
Bana göre kilo vermek için spor tek başına yeterli değildir. Sağlıklı kilo vermek için mutlaka beslenmeye dikkat edilmelidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #KiloVermek #KiloVermekİçinSporYapmak
sporla verilen kalori alınan kaloriden fazlaysa sadece spor kilo vermek için etkili olabilir
ama 1000 kalori alındı diyelim ve sporla da 500 kalori veriliyorsa geriye kalan 500 kalori yağ olarak vücutta depolanır ve bu alışkanlık devam ederse vücutta 500 kalori sürekli depolanır 6000 kaloriye gelince 1 kilo olarak alınır
yani 1000 kalori alınıyorsa 1500 kalori sporda verilmelidir ki kişi kilo verebilsin
kilo almak için ise bunun tersi uygulanır bu da küçük bir not olsun :)
cevap seçimi için teşekkürler
Hayır etkili değil bence sporu yapıp eve gelip ekmeği mayalıyı tatlıyı yiyen çok boğaz kısılmalı az öz kendi tadında buharında tüketilmeli her şey uyku kalitesi bile önemli ki spor hariç günlük yaşamda aktiflik ve bağırsağın aktif çalışması
Teşekkürler 🤗❣️
Ben Fit Meli 💚 29 yaşındayım, diyetisyenim ve seninle aynı fikirdeyim güzelim 😍 Spor tek başına çoğu zaman yeterli olmuyor, özellikle de sağlıklı ve kalıcı kilo vermek istiyorsan. Hem dengeli bir beslenme 🍽️ hem düzenli hareket 🏃♀️ ikisi el ele gidince sonuç hem daha hızlı hem de daha uzun süreli oluyor. İhtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin tatlım 🌸💫
Cevap
17Cevap
tek yetmez
Etkili ama daha yavaş verilir bunun yanında sağlıklı beslenme aralıklı diyetlerle daha hızlı kilo verilebilir bence..
Diyet şart. Kim ne derse desin. Kalori açığı oluşturmak lazım. Az yemek ve hamur, şeker bunlardan kaçmak lazım.
Sporla birlikte diyet yapılınca çok daha etkili oluyor çok daha hızlı kilo kaybediliyor ve deri sarkmıyor
Mutfaktan gecer bu iş sen ye makarnalari burgerleri sonra koşu bandında istersen 2 saat koş yine olmaz.
Bana göre kilo vermek için spor tek başına yeterli değildir. Sağlıklı kilo vermek için mutlaka beslenmeye dikkat edilmelidir
Hayır, beslenme çok önemli bir antrenör kilo vermede spor %30 etkili beslenme %70 etkili demişti
Sağlıklı beslenme ile desteklemek gerekir yoksa bir işe yaramaz.
Tek başına yeterli olduğunu düşünmüyorum mutlaka beslenmeye de dikkat edilmeli.
Hayır değil çünkü beslenme dengeli olmazsa verdiğinden fazla alıyor insan
Hayır yeme icmeye de dikkat etmek gerek
Yapmak gerek, yemek de önemli.
Hayır değil, yoğun kardiyo ve diyet müko
Beslenme alışkanlıkları önemli sadece spor yetmez
Kesinlikle değil
Tek başına değil ama etkisi var
Tek başına spor yetmez diyetle desteklenmesi gerek
Boğazı tutmakta önemli
Değil, beslenme ile desteklenmeli
Degil azda yemek lazim
Yetmez. Kaloriyi keseceksin