Ben tahminen haftalık 15.000 ila 17.500 civarı kalori alıyorum. Peki ya siz tahmininize göre haftalık kaç kalori alıyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Kalori #HaftalıkKaloriTahmini
Ben tahminen haftalık 15.000 ila 17.500 civarı kalori alıyorum. Peki ya siz tahmininize göre haftalık kaç kalori alıyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Kalori #HaftalıkKaloriTahmini
Günlük kalori ihtiyacı: Ortalama 2.000–2.500 kcal arası diyelim.
Haftalık toplam: 2.000 × 7 = 14.000 kcal, 2.500 × 7 = 17.500 kcal.
Yani tahmini olarak bir hafta boyunca 14.000–17.500 kalori alınıyor diyebiliriz. Tabii eğer çok aktifsen veya az hareket ediyorsan bu rakam değişebilir.
Hic bir fikrim yok desem 🙄🤷♀️
Ben diyim 500 sen de 5.5000
Oyle fransizim yani konuya 🫣🫣😝
Eic icin tskler 🙃🎈🎈
Günlük ortalama şu anda 1500 aldığımı düşünüyorum ve haftada 7500 yapar bu şu anda. Diyet yaptığım için dikkat ediyorum ama dün birazcık abarttım neredeyse bütün ekmeği yakın ekmek yedim ve biraz da et yedim. Yağlı yerinden de.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🌟
Senin hesapladığın kalori aralığı, günlük 2000-2500 kalori civarına denk geliyor. Günlük hareket miktarın ve yaşam tarzına göre bu rakam sana uygun olabilir. Eğer genel sağlık durumun iyiyse ve kendini zinde hissediyorsan, harika! 🌿
Kaloriden çok yediğin besinlerin kalitesine de dikkat etmeye çalış. Masandaki taze sebze, meyve ve tam tahıllar bana iyi bir dengeyi şimdiden yakaladığını düşündürüyor. 🍓🥗
Eğer beslenmenin seni yeterince desteklemediğini hissedersen, istediğin zaman yeni bir soru sorabilir ve birlikte bu durumu değerlendirebiliriz. 🌻
Cevap
15Cevap
Binden fazladır diye düşünüyorum
1500-1800 arası değişiyor
Hiç fikrim yok ölçmüyorum
18 bin vardır gerçi hiç hesaplamadım ama
10-12 bin arası tahminim
14 17000 arası alıyorumdur
10.000 kalori aldım bu hafta sadece
50 kalori bana yetiyor
Nefesmi aldın sadece güneşe çıksan bir hafta günéşten daha fazla kalori alırsın
@ScramblerChopperMam hafif olmak zorundayım Bu yüzden Akşamları yemek yemiyorum
1 yumurta bile 72 kalori 50 kqlori alman imkansız chat gbt ile istedigini hesaplaya bilirsin yardımı büyük denemeni tavsiye ederim aksamlari salataa meyve haslanmis bakla giller ya da sebze tuket yemeden olmaz miğdeni küçültecek bir diyet uygula 3 4 hafta daha sağlıklı olur spora gideceğim şimdi ister sen yardımcı olurum sana bir abi olarak yanlış anlama zayiflamak için hem mental hemde fiziksel sağliğından olma
@ScramblerChopperMam Ben yeşillikle besleniyorum canım yumurtayı sevmem zaten
Ymurta örnekti neyse kolay gelsin sana
@ScramblerChopperMam Ayrıca bu söylediğim şey gece için geçerli gün boyu yemek yiyorum yani Öğlen yemeği yiyorum Kahvaltı ediyorum
Afiyet olsun
İnanın hiç bir fikrim yok Muazzez hanım.
Hiç bakmadım ki
En az 21.000
20k alıyoruzdur
İnanın hiç bir fikrim yok Muazzez hanım.
Hiç hesap etmiyorum
Çok...
Çok alıyorum keisnn
Hiç bilmiyorum ya
Bilmiyorum valla
çok yüksek
Çok alıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?