AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Bu sitede haksızlığa maruz kalan çok insan var gördüğüm kadarıyla 🤦🏻♀️ Psikolog yardımı alabilirsin evet kilo verirsin ama mutlu olmayabilirsin bi başkası için kilo verirsen. Psikolog hayatına daha doğru yerden bakmana yardımcı olabilir.
Kötü bir şey mi?
hocam eminim defalarca bunu sizi kirmadan söylemek istemiştir.
kilo aldığınız için ve önceki haliniz de iyi olduğu için erkekte de herhalde artık monotonlaştık sevmiyor ve mutsuz ki kilo aldı algısı oluyor.
evet eşinin yöntemi kötü ama sonuç iyi yere gidecek bence mutlu olacaksınız.
lütfen bozma diyeti
ayrilmak kelimesini kullanan arkadaşını da arkadaşlığını tekrar değerlendir
Öncelikle başınız sağ olsun. Eşinizin size karsi gelip te seninle disarda gezmekten utaniyorum demesi cok yanlis. Daha kibar bi dille diyebilirdi bence hani sagligin icin zayifla tarzinda. Ama gururunuzu incitmistir baya. Bana boyle soylense ben cok uzulurdum. Dikkat edin yaninda zayif bi kadin ariyosa gozu disarida da olabilir. Ya da disariya kaymasini istemedigi icin sizden kaba bi dille rica etmistir.
Nite atrilacaksin adam belki senin sağlığını da düşünüyor hem esin olmasa da 100 kilo ile memnun olacakmısın bi düşün. Bence kimsenin lafıyla da yuvanı bozma derim
Eşini seviyorsan sevmeye devam et demek ki senin çok kilolu olmaz onu biraz utandirmis ve senden bir ricada bulunmus bence bir sorun yok diyette de başarılısın ne güzel
İki türlü durum var.
Eğer senin sağlığını düşündüğü için söylüyorsa ayrılma.
Eğer seni beğenmediği için söylüyorsa ayrıl. Çünkü o görünüşe aşık olmuştur ve amacı başkadır.
Ayrılma. Sağlığın için bunu yap. Ayrıca tanıştığı andaki görüntüyü arıyor olabilir.
Evlendikten sonra 130 kilo falan mı olalım? Bende eşimin kendisine dikkat etmesini isterim
kimse 100 kiloluk bir danayla evlenmek istemez. aynı şekilde sporsuz şekilde kilo alan erkeğin de pek seveni yoktur. günümüz güzellik şartları zorlayıcı maalesef. haftalık harici müsamaha göstermem
Arkadaşların da eşin de boş yapmış. Evet kilo vermen gerek. Ama eşinin burada rencide edecek şekilde konuşması hoş değil. O bi esseklik yapmis tamam ama bunun için bosanilmaz.
Eşinin yaklaşımı kırıcı olmuş ama yinede ayrılmayı düşünme , ayrıl diyen çok olur da sonrasında kimseyi göremez kendinle kalırsın.
Arkadaşlarımın lafına göre hareket etme
Sırf esın ıstıyo dıye kıloda verme oncelık saglık. Saglıgın ıcın kendıne saygın ıcın kılonu ver.
Hayatta verdiğim en doğru karar erken yaşta evlenmemek sanırım iyi ki ertelemişim mutlu olanı görmedim
sewgi ve aşq kilodan öte seni sevdiğine eminsen vermediğinde tepkisini gör... benim de bi 10luk fazlam var vercez inşealllahu teala
Sakın arkadaşlarını dinleme evlilik onların sandığı gibi ciddiyetsiz bir şey değil çocuk oyuncağı değil
Eşini seviyorsan bu yapman gereken bir şey bence evlendikten sonra 40 kilo almak gerçekten o adama ayıp yani
Ya şuna bakmak lazıö
Tamam kilo ver demiş de. Hani bu süreçte yanında oldu mu olmadı mı
Evde yemek yemiyor ben vazgeçmiyim siye 🙆🏻♀️
Hayır şunu demek istedim.. Yaşadığın zor zamanlarda sıkıntıların da yanında oldu mu
Bekara karı boşamak kolay ayrıl diyenin gözü eşinde mi acaba diye düşünürdüm
Arkadaşlarını dinleme bekara boşamak kolay orta yolu bulmak gerekiyor kilo sağlık içinde sorun zaten vermen senin yararına kocanın patavatsızlığını törpülemen gerekiyor
Evet kilon çok ama kaba davranmış. Yerinde olsam kilo verir verdikten sonra ayrılırdım
Seni bilmem ben eskisi gibi olamazdim sanirim. O soz yutulacak bi soz degil bana gore
seviyorsan iki kiytirigin lafını dinle hem senin sağlığın için iyi bir şey istiyor
Bekara kari bosamak kolay. kirici davranmis dogru haklisin yani bu konuda ama ayrilik icin yeterli degilmevlilik bu oyun mu?
Adam haklı kocam 100 kilo olsa ben de istemem arkadaşlarını dinleme yuvanı bozma aldatmamış en azından
Abim bi sakin
Dahiliyeci ile görüş kafana göre yapma
Kan degerlerini bilmeden bir sey deneme
Ay ne fenaaaa eşinde sende zayıfla çatlasın
Hiç valla shdhdh
Bacım ayrılsana sanaa bunu diyen yarın neler der ayıp ya cidden
Kiloyu vereceksen kendin için ver. Ama neden kilolu kadınları sevmezler anlamam, kilolu kadın güzeldir..
Hatun varil gibi olmayı nasıl başarıyorsunuz ki
Seni kale almıyorum kale alabileceğim düzeyde bi insna değilsin asla sorularına cevap bile vermem
Bence arkadaşın doğru söylüyor ayrıl hatta şimdi ayrıl
Eşin nasıl isterse öyle davran. Bekara karı boşamak kolay derler, milletin ağzına bakma.
Dırek terket bunu yarın bi gun bobregınde sorun cıksa bu sana bobregınıde vermez yaslanıncada yaşlandın der
Yani bunu onun içinde değilde kendin için yapman daha sağlıklı olurdu
Abla her şey bir yana ama arkadaşlarına anlatma bence
Yani zayıfla kendi sağlığın için bunu yap fazla yani
Yani şimdi bilemedim, bu kiloyu bir anda almadın sonuçta illa fark etmiştir, diyebilirdi ki aşkım çok kilo alıyorsun dikkat et diye. 100 olmanı mı bekledi. Bence sen hangi halin ile mutluysan oku yap
Ablam ya bence ayrılma eşin biraz haklı demiş hem düşün kendi sağlığın içinde hiç iyi bir durum değil zaten hemen her şeyde ayrılmak doğru olmaz bence benim şahsi tavsiyem budur MUTLULUKLAR
ayrilmani gerektirecek bir durum yok seni seviyor ki bunu senden talep ediyor
Boş ver sen onları eşin sana iyiyse seni seviyorsa takma kimseyi bide eşinle arandaki ilişkiyi anlatma herkese kilo bu çok almışsın ver kendin için
Saçmalama afedersiniz ama o eşin….
Başınız sağ olsun😥💐
Özgüveninizi ve kendinize olan saygınlığınızı asla yitirmeyin lütfen 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼💐💐💐
Eşin senin kötülüğünü istediği için dememiştir eminim kendi sagligini koru diye soylemiştir. Boşansan ne olacak disarda ac sirtlanlar varken nasil olacak? Eşini seviyorsan ayrilma
Eğer seviyorsan zayıfla ve ayrılma. Ama kendine saygin varsa aşktan önce gururum daha önemli diyorsan zayıfla ve ayril.
Bu soruya sormak. Arkadaş eşinizle hiçbir mahreminizi insanlara sormayın. Millet bol keseden sallar bunu hâlâ anlayamadınız mı?
Canım benim sevsen de sana psikolojik şiddet uygulayan biriyle olamazsın
kilo ver sonra ayrılmazsan bile eşinin gözünde hiç bir değerin yok bunu bil
Önce kilo ver 90 60 90 ol sonra ayrıl
bence kendin için kilo ver sağlık açısında
Ben olsam kilolu kalmanı isterdim
Hayır doğru yapıyorsun boş ver arkadaşlarını
Başına bukadar şey gelmiş Seni anlamak yerine bu şekilde davranıyorsa boşan
Haklısın
abim karısını 50 kilodan 100 kiloya çıktı diye boşadıydı. eşimin babası da aynı sebepten metres bulmuş.
Neden ayrılmanı istiyorlar
Tipine göre mi evlendi diyorlar
İyide evlendiğinde kaç kiloydun
60
80 kg düşsen eşin yine aynı şeyleri söyler mi sence
Dış güzelliğe önem veriyor kocan sende ona kaslı olmasını söyle kasssız beğenmiyorum de
Şey.. eşim kaslı zaten 😅
Vay anasını 😅😅😅 ama düşüncesi kalp kırıcı yanına yakıştırmaması bende eşime tam tersini diyorum kilo verme diye 😅
Zayıfla koy tekmeyi bende senden utanıyorum de
Ama şimdi 100 kilo da fazla yani
arkadaşlarını dinleme
Bunu kendin için yapmalısın eşin için değil..
Kesinlikle ayrıl
Bekara koca boşamak kolay de sen de.