Nisanliyken 70 kg idim Şu an 4 yillik evliyim ust uste 2 cocuk olunca 120 oldum Şu an bende mutsuzum kilom yuzunden ama veremiyorum niye bilmiom ama o heves yok bide esim hep yuzume vuruyo dalga geciyo napcam bilmiom
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Sağlık konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kendin için zayıflamalısın. Kilo beraberinde birçok sağlık sorununu getirebilir.
Düşünmen gereken kendi sağlığın. 4 yıllık evlisin ve ard arda gelmiş çocukların, vücudun değişmiş olabilir, bu çok normal. Derler ki;emzirme döneminde daha çok kilo alınır. Aslında daha çok kilo verilir ama sanırım emzirme döneminde hep yemek istedin ve bu durumda kilo almak olarak yansıdı vücuduna. Doğumdan kalan kilolar da var, üstüne de eklenince.
Yürümeyecek durumda değilsin.
Çok zor durumda değilsin.
Senden daha kilolu olup, senin kilolarında olup sağlıklı şekilde zayıflayan ne kadar çok insan var.
Diyetisyenler bile kontrol etmezlerse kilo alabiliyor. Kaldı ki onlar bu işi biliyor ve onların mesleği diyetisyenlik olduğu için zayıf olmaları gerekiyor. Yoksa dikkate alınmazlar.
Diyetsiyenler bile kilo alıyorsa işin ehli olmalarına rağmen o zaman kendine yüklene, kızma.
Kaldı ki zayıf olmayı gerektirecek bir mesleği icra etmiyorsun.
Bunun için ekstra rahat olmalısın.
O kilolar nasıl geldiyse öyle gider ama şok diyetler yapma. İnternetteki diyetleri yapma.
İlk evvela Dahiliye doktoruna git, diyet yaomak istediğini ve bunun içinde kan tahlili yaptırmak istediğini söyle. Tahlil sonuçlarınla diyetisyene gidersin, Dahiliye Doktoru seni gönderir.
Devlet Hastanesi'nde de Dahiliye Doktoru, diyetisyen var. Ekstra para harcamana gerek yok.
Günde 5000 adım atmaya çalış. Sanırım çocuklar okula gitmiyor, havalar da soğuk iki çocukla dışarı çıkamıyorsun, o zaman evin içinde yürü, ciddiyim bak.
Sıkılsan da yürü, hatta sıkılmamak için müzik dinleyerek yürü.
Eşin eve geldiğinde de yürüyebilirsin, çocuklarla eşin ilgilenir.
Çocuklarınla oyunlar oyna, buda hareket olur sana.
Bol su iç, su tok tutar, ödem atmana yardımcı olur.
3 ana ve 3 ara öğün yap, öğün atlama. Öğünde ne yazıyorsa onu ye, ne eksik ne fazla..
Mesela sabah kahvaltısını 08:00'da yap ve kahvaltı da bunları yiyebilirsin, görsel de gördüğün üzere.
Kahvaltı 08:00 🌸 Sonra ara öğünü ise 11:30'da yap (ara öğün ilk ara öğün kuşluk oluyor)

Ara öğün 11:30 Bir kase çilek yiyebilirsin, mevsiminde olan meyve yiyebilirsin
Sonrasında öğle yemeğini ise 14:00'da yap
Öğle yemeği 14:00 Çorba ve pilav ekmek yerine geçtiği için böyle bir menünün yanında ekmek yeme.
Ve yine ara öğün. Saat 16:30'da yap ikinci ara öğünü.
İkinci ara öğün 16:30 Türk kahvesini şekersiz iç ve yanında az miktarda 6,7 tane kadar badem olabilir. Kahve metabolizmayı hızlandırır. Kahve içmem, özellikle de şekersiz içemem diyorsan ara öğünde;

16:30 Ara öğün Bir kap yoğurt ve şeftali (bir tane) yiyebilirsin.
Akşam yemeğini ise 19:00'da yap. O zaman da aşağıdaki görseldeki gibi bir tabak hazırlayabilirsin kendine, bence yanında sadece bir dilim ekmek olabilir ayriyeten..
Aksam yemegi 19:00 
Böyle bir menü de olabilir aksam öğünün. Makarna ekmek içerdiği için ekmek yeme bence. Gayet doyurucu bir tabak
Sonrasında son ara öğünü yap ve 21:00'da yap son ara öğününü.
21:00 son ara öğün Elmaların üstüne tarçın serp az ve afiyetle ye. Akşam açlık yaşamazsın.
https://www.youtube.com/embed/YbVGBQy1tbQ
Saat aralıklarına dikkat et ve 2,5 saat olsun öğünler arasında. Asla öğün atlama. Üç beyazdan uzak dur, kendini ödüllendirmek istiyorsan bile bunu belki iki haftada bir kez bir öğün olarak yapabilirsin..
Mesela 13 gün yaptın diyet, sadece bir öğün de bir tane çikolata yiyebilirsin. Lütfen aşırıya kaçma.
Aç kalarak da zayıflamaya çalışma.
Bence gayet doyurucu aslında.
Şeker ihtiyacını meyvelerden karşıla, meyvenin suyunu tüketme çok kalori
var meyve suyunda.
Hazır gıda ve fast Food ürünler tüketme, abur cubur falan tüketme.
İnan ki zor değil.
Sen bu öğünleri hazirlayacaksin ya kendine emin ol bunları hazırlarken bile koşturacaksın ve buda ekstra kilo vermene sebeb olacak.
Eee o zaman gelsin eksiler, gitsin kilolar.
Zayıfladıkça daha da çok iraden güçlenecek ve lütfen şu videoyu sonuna kadar dinle, çok iyi gelecek sana.
💫💫💫💫
Lütfen videoyu sonuna kadar dinle.
Kendine inan.
Mucize sensin.
Sadece kendin için zayıfla, sağlığın için
Diyet yapmak demek kısıtlanmak demek değildir.
Sağlıklı yaşamayı bir yaşam tarzı haline getir lütfen.
O kilolar sende sadece misafir, sen gönderirsen gitmesini de bilirler.
Yeter ki gerçekten iste.
Sevgiyle kal ve hep mutlu kal ❤03 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekur ederim ztn dahiliye doktoruyla gorusmek istiyorum ve bi kosu bandi alip tum gun spora adamak istiyorum kndimi sagolun 😊
- +1 yıl
Rica ederim ne demek ❤🥰 İnanın çok zor değil. Bunu bir yaşam tarzı haline getirebilirseniz o kilolar gidiyor. Haifledikçe, zayıfladığınızı gördükçe daha çok mutlu olacaksınız ama şunu da söylemeden geçemiyorum kişi zayıflarsa kendini ödüllendirme konusunu abartmamalı zayıfladım zayıflıyorum, zayıflayan çoğu kişinin yaptığı bir hata oluyor bu.
Başlangıçta da belirttiğim gibi o kilolar sadece bir misafir ve misafirler de kalıcı olmaz 🙂
Zayıflama sürecinde hızlı zayıflamaya değil de sağlıklı zayıflamaya odaklanın lütfen. Bir anda olmuyor hiçbir şey. Hızlı zayıflamak sağlıklı değil. Sağlıklı olan ayda 4 ila 6 kilo vermek. Koşu bandı almanız çok güzel olur ama şayet koşu bandı yoksa bile evin içinde ciddi söylüyorum yürüyüş bile yapılır sıkıcı olsa bile.
Evinde elektriği olmayan insanlar ay ışığında ders çalışırmış, insan yeter ki bir şeyi istesin onu yapmanın bir yolunu muhakkak bulur. Size tüm kalbimle başarılar diliyorum 💫❤ - +1 yıl
Teskkurler ❤
En İyi Cevaplar
Hevesim yok deyip kendini dahada zora sokma. Madem kilo veremiyorsun bir diyetisyenle görüş, 2 defa doğum yaptım demişsin. Bazı hanımlarda gebelik şekeri olabiliyor bazende kalıcı olabiliyor. Lütfen Endoktinoloji bölümünden randevu al. İnsülin direncin olabilir. İnsülin direnci olanlar kilo vermekte zorluk çekiyor ve sürekli halsızlik yorgunluk gibi şikayetleri olabiliyor.
Kilonu eşin dalga geçiyor diye değil sağlıklı olmak için ver. Sen bir Annesin anneler hep güçlü olmalı ki çocuklarına örnek olabilsinler.
Hayırlı haberlerini bekliyorum güzel insan.26 Yorumla- +1 yıl
@HİRANUR85 Hekimmisiniz
- +1 yıl
@Bay_Nutella Değilim sadece çok fazla hastalıklarla sınanmış biriyim.
- +1 yıl
Allah şifa versin hanımefendi
- +1 yıl
@Bay_Nutella Allah razı olsun Beyfendi
- +1 yıl
🙏🙏🙏
- +1 yıl
Insallah saol
+1 yılönce gidin bir kan testi yaptırın, tiroid seviylerinize baktırın. onda bir düzensizlik varsa aşırı kg alımı yapar ve veremezsiniz.
sonra bir diyetisyene danışın. kg vermeye başladıkça sporla destekleyin. imkansız değil. siz kg vermeye başladıkça eşinizin ağzı kapanır siz sabırlı olun demotive olmayın
hırsınızı doğru şekilde yönlendirin21 Yorumla- +1 yıl
Bende diyetisyenle bu yolculuga baslamak istiyorum insllh cok istiyorum zayif olmayi
+1 yılÇok nasibli çocukmuş kocan gerçekten yaa. Harikasın. Zayiflamayı görüntü için degil sadece istersen sağlığın için düşünebilirsin. Birde , insanlar dalga kelimesine zıtlanmış. Yaa ne biliyorsunuz , severek uğraşıyor eşiyle aralarındqki muhabbeti ilerleterek seviyor adam kadınını. Herseyi terse çekmeyin lütfen. Dengesizin biri de ayrıl demiş, ağzına kürek istiyor. Bu arada yardımcı olayım mesaja gel diyenlere sakın gitme
05 Yorumla- +1 yıl
Cok sagol esim beni. Cok seviyor ama artik zayufla diyor ne istesen alcam diyor suç bende dikkat etmiyorum kendime
- +1 yıl
Sende sağol. Çok seviyor olmasına sevindim. Anladım. Olumlu yönde teşvik ediyor olması ne güzel. Sizin adınıza çok sevindim. Evlensede birbirine eş olamayan , birbirini anlayamayan , yetmez gibi , birde birbirine zulmeden öyle evli çiftler var ki. Masallah siz hem karı koca , hem eş olabilmişsiniz. Birbirinize çok iyi sahip çıkmanızı tavsiye ederim. Estağfirullah buna suç demeyi doğru bulmuyorum. Unlu mamülleri ve pirinc pilavını mümkün mertebe azaltarak , su tüketiminizi biraz arttırarak ve gazlı içeceklerden tamamen uzak durarak çok önemli bir adım atmış olursunuz. Bunları biliyor olma ihtimaliniz yüksek ama yinede yazdım. Zayıflamak gayreti içindeyken sağlığınızı riske atmanızı istemediğim için. Mutluluklar dilerim.
- +1 yıl
Cok sagolun yardiminiz icin
- +1 yıl
Sizde sağolun
- +1 yıl
Değerli bulduğun için teşekkür ederim 😊🌹
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
48Cevap
Sağlık konusunda 830 cevap paylaştı. Dalga geçiyorsa onu da ye 🤗 sonra sorun kalmaz!
11 Yorumla- 1 yıl
😂
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılgeri vereceksin kilo vermek zor değil
10 Yorumla
u +1 yılÇünkü eşin destek yerine köstek oluyor. Sende ona bu fırsatı veriyorsun. Onun uyguladığı psikolojik şiddet ve işleri daha da çıkmaza sokuyor. İşte oturup dalga geçeceği yerde, “sen sporuna yazıl ben çocuklara dikkat ederim” diyebilir mesela. Kadınların doğumdan sonra kendilerine ayıracak vakitleri çok kısıtlı oluyor. Yeğenim bir kaç ay önce dünyaya geldi ve kızkardeşimde saldı “abla vaktim yok” diyo. Kendinizi ihmal etmeyin. Çocuk hayatınızı kısa süreliğine altüst edebilir ama ipleri yeniden elinize alın. Çocukları alıp yürüyüşe çıkın veya Çocuğu mutlaka bırakacak biri vardır Anne/Kayınvalide gibi. O vakitlerde mutlaka kendinize zaman ayırın spor yapın, beslenmenize dikkat edin. Sebze ve meyve ağırlıklı beslenin. Şeker, un, tuz uzak durun. Bu tür sebepler yüzünden insan yuvasını yıkmaz, yıkmamalı. Düşünsene eşin bu konu onu aşırı derecede rahatsız etmiş olsa boşanalım diyen taraf o olurdu zaten. Seni bi şekilde gaza getirmeye çalışıyor ama yöntemi yanlış
10 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Öncelikle motivasyon önemli.
Azimli ve kararlı olun.
Beslenmenizi kontrol altına alın. Akşam öğünlerinizi net kesin.
Porsiyonlarınızı azaltın.
Karbonhidratlı gıdalar, şeker, ve tuzdan uzak durun.
Bol ılık su tüketin. Sabah ta ılık su içerek ile güne başlayın..
Fiziksel hareket önemli. Bunun için 30 dakikanızı ayırın. Hızlı tempolu yürüyüşler ile.
Çok gençsiniz. Bu yaşta koşmanız lazım... 90 altına kilonuz indiğinde koşmaya başlayın...
Spor salonuna mutlaka yazılın.
Bu size bir mecburiyet te katacak. Düzen ve disiplin anlamında.
Kararlı olun...
Yapabilirsiniz...
Enerjinizi düşürün insanlara kulaklarınızı tıkayıp mesafeli olun ! Bu eşiniz olsa bile. Yaptığınızı görünce size saygı duyacaklar...
Sağlıcakla...
.
.
#Neşeliadam10 YorumlaYazacaklarımı lütfen kimse yanlış anlamasın. 🙏🏻
Ülkemizin kadınları ne yazık ki belli bir kesim hariç genç yaşta bile çocuk sahibi olsalar, bilinçsiz gebelik süreci geçiriyorlar. Hamilelik öncesi ve hamilelik sürecinde spor yapmama gibi lükse sahipler. 1 çocuk doğumundan sonra 20 li yaşlardaki kadınlar 10 yaş daha büyüyorlar. Sonra ikinci çocuk derken kadın 25 yaşında ama fiziksel görünüş olgun teyze modunda. Durum böyle olunca eşleri dahil bakış açıları değişiyor. Çağımızın en büyük hastalığı imkan varken kullanılmayan üşengeç yaşam şeklidir.06 Yorumla- +1 yıl
Düz mantıktan yola çıkararak böyle bakarsan sen 3 çocuk sonra 30 yıl ileriye gidebilirsin. 😉
Benim asıl deyinmek istediğim, avrupa kadınları 5 çocuk bile doğursa fiziklerini koruyabiliyorlar. Şimdi diceksiniz ki avrupayla biz aynı standartlarda yaşamıyoruz bu doğru ama Türkiye’de de buna benzer bir çok kadın gördüm. İsteyince yapılabiliyor olay bu. - +1 yıl
Aynen ben boyle oldum
- +1 yıl
Saolun insllh
Ben de çok zor kilo verenlerdenim ama isteyince veriliyor. Diyetisyene de gitmedim. Hayatımdan ekmeğin her türlüsünü çıkardım, yağlı ve kuru yemeklerden uzak durdum. Bolca meyve, sebze ve su tükettim. Sabah-öğle-akşam da birer saat spor yaptım. Evin yakınında park vardı, hem spor aletlerini kullandım hem de park etrafında hızlı tempoda yürüdüm. Aç karnına spor yapmalısın ve spordan sonra da hafif yiyecekler ye sadece. En çok da su tüket, metabolizma hızlandırıyor. 1 hafta bu düzene uy, sen de vücudun da alışacak. Sonrasında kendini çok daha iyi hissedeceksin. Bunu başkası için değil kendin için isteyerek yap 💜
08 Yorumla- +1 yıl
Cok sagol denicem
- +1 yıl
Kac kilo verdin ne kadar surede
- +1 yıl
O baya iyi masallah yok ben zaten 90 a kadar hizli veririm geri kalana da ztn bunye alisir yemek duzenine guveniyorum kendime istesem her turlu yaparim 😊
+1 yıl21 yaşında ne ara evlendin de 2 çocuk yaptın. Kilo çok fazla o yüzden kilo vermek için önce bir diyetisyen ile diyete başlamalısın çünkü muhtemelen sağlık sorunların da olabilir ve burada verdiğimiz öneriler senin için zararlı da olabilir. Spor da çok önemli. İradesiz kilo vermek imkansız ama bir diyetisyenden randevu almanı, istediği kan testlerini yaptırmalı ve sonra bu sabır gerektiren kilo verme yolculuğuna onun desteği ile çıkmalısın. Ben sana aralıklı oruç tap derim yapamazsın belki. Spor mutlaka olsun ama hayatında. Ağırlık antremanları veya pilates. Kardiyo da iyidir ama kilon fazla koşu vs seni sakatlar.
00 Yorumla
+1 yılBoy kaç ? Öğünlerini azalt. Ara yemek vs bırak. 1.5 övün yemelisin. 2 bile fazla. Akşam yediğin bir tabak olsun... emziriyorsan eğer verdiğin kilolar süt olarak kolay gider. Ben o 120 kilo... çaba göster... yoksa boşanmak en kolayı ama çocuklar sebebi ile en zoru. Kahvaltıda hafif zeytin vs karnını yatıştır... ekmek kesinlikle ekmeği yok et midene inmesin... kilo veremiyorum diye bişi yok... yağlı yeme yemeklerini yağsız yap... kilo verememek değildir o ağır olacak ama pis boğazdır o... gerçekten çaydı muhabbetti va vs 7-8 övün yemek yiyor insanlar... ne idi pankreasını karaciğerini rahat bırak diyor doktorun biri... yoksa 130-140 olursun... sonra kocası sevmiiii... kocan 150 olsa sende mutsuz olursun... sen 65-70 olsan kocan 150 olsa ne derisn... doğurdum ben deyip kolaycılık yapmayın... boşanması kolay anan düşün 120 kilo kompleksi ile seninle kim tekrar evlenir... kocanın kalbi başkasına akmadan çare düşünnn... YEMEEEEE...
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle eşiniz değil siz karar vermelisiniz. Baskalarınin ne dediklerine aldırış etmeyin madem istemiyor. Kendisi dogursaymis çocukları siz gerçekten kilo vermek istiyorsanız öncelikle beyninize bunu yerlestirmelisiniz ve bu konuda irade çok önemli. Emininki bunlar olursa verirsiniz ayriyeten eşiniz sizi sevse emin olun ki 200 kilo olsanız da sever evet halimize üzülür ama dalga geçerek değil! Babanızın evinde prenses gibi olduğunuzu hatırlatin ona!50 kilo kolay alınacak bir kilo değil onun yüzüne bunu vurun.
20 Yorumla
+1 yılNişanlıyken de dal gibi değilmişsin kilonla alay ediyor başta niye zayıf bir kadın bulamamış kendine? Alay etmesi hoş değil ama çocukları öne sürüp 120 kilo olman da kendi bedenine yaptığın haksızlık. Bence eşini düşünme kendini düşün şu an. Kilo çok sağlıksız bir şey görünümden öte sağlığını da riske atacak.
10 YorumlaHiç çocukları bahane etme. Sen vermemek için bahane bulmuşsun çocuk oldu üstüste vs. Ama her doğum yapan kadın kilosuyla tartilara küsmüyor. Mesela teyzem de üç. cocuk doğurdu ama mankenlere taş çıkartır fiziğiyle. Çünkü yediğine ictigine dikkat eder, sporunu yapar. Kendine zaman ayırdığı gibi bedenine zarar verecek her türlü besinden ve eylemden de uzak durur. Hem cildi bebek gibi hem vücudu valla. İstersen sen de yapabilirsin hiç çocukları bahane etme.
01 Yorumla- +1 yıl
En kotu huyum bu ztn ertelemek ve bahane kendi beynimi kandiriyorum bile bile
+1 yıl4 yılda 50 kg fark etmesi sence normal mi? Bu olayı bu kadar basitlestirmeyin insan eşini aşık olduğu gibi görmek ister. Canım istemiyor diyip kestirip atıyorsun ama bir gün senden vazgeçerse bunun suçlusu sensin bunu unutma. Canım istemiyor nedir yahu
00 Yorumla- Sağlık konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kilo almışsın ve gülüm çocuk doğum arkasına sığınma gibi oluyor o ben 46 ile evlendim 7 senedir evliyim iki çocuğum var 52 kiloyum bence sıkı bir diyet egzersiz ile verirsin öküz kendince teşvik etmek istiyor hirslan istiyor
10 Yorumla Sağlık konusunda 360 cevap paylaştı. Haksız mı adam?
Duyar kasmış bazı tipler ama eğriye eğri doğruya doğru demeliyiz.
Çok kilolusun ve bu ne görsel ne de sağlık olarak hiç iyi değil. Kendine çeki düzen ver ve acil kilo vermeye basla.10 YorumlaBir plan yapıp diyete girin çok fazla kilonuz var. Sizin sağlığınız için bu şekilde yapıyor olabilir. Art niyet aramayın.
10 Yorumla
+1 yılheves yoksa içinizde yapacak bir şey yok ancak bir yerde bunu kırmanız gerekiyor. hem kendi sağlığınız hem de ilişkiniz için.
10 YorumlaKilo ver ama kendin için, sağlığın için. Eşine de haddini bildir!
20 Yorumla
+1 yılKocanın ne dediğine bakma. Ama sen rahat olabiliyor musun? Aşağılamak için sormuyorum ama o kadar kiloyla rahat olamazsın bence. Spor, diyet, zumba bunlar seni zayıflatır.
01 Yorumla- +1 yıl
Cok mutsuzum boyle yasitlarima bakinca tam deprosyona giriyorum
+1 yılKilo versene be veremiyorum diye bişey yok. Tut boğazını her dk ne biseyler tikiyon ağzına. Şekeri ekmeği bırak mesela. 4 5 saat aralıklarla bişey yeme mesela
02 Yorumla- +1 yıl
Nefret ediyorum kendime baktikca sanki sofraya oturnca tika basa yiyiyorum sonra. bin pisman oluyorum
- +1 yıl
İradesine sahip çıkamayan boşa ağlamasın. Ben sana az ye demiyorum bak istediğimi yedim kilo verdim. Ekmek un şeker yasak. Ve en az 5 saat bişey yeme ki insülin bir dursun leptin çıksın yağını yaksın ama her dk yersen leptin çıkıp yakamaz yağını be güzelim. Beni dinle aralıklı yemek zayıflatır
Kilo icin ilaclar var ondan kullanabilirsin bencede kilo vermelisin saglik sorunlarin ortaya cikar en onemlisi özgüven kazanirsinn başla bacim simdiden
01 Yorumla- +1 yıl
Bende bi sure kullanmak istiyorum diyetisyenden ıstesem yazar mi
Kilo alınır verilir takmayin fazla. Bir yerlerden başlayın sonrasında zayıflar siniz. Dogru bilgi ve uygulamalarla mesgul olun az ama istikametli programlar çizin sonuclari sürekli takip ederek kendinizi motive edin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin söylediği için zayıflama, bu iyiliği kendin için yap. 2 tane çocuğun varmış ve onlar için yeterli ve sağlıklı olmaya bak. Erkekler çok konuşmasın kadınların kilosu konusunda kendileri kolaysa çocuk doğursun. Kadınlarda hormonel olarak kilo verme oranı daha düşüktür. Aynı hormon erkeklerde tam tersi ve bu yüzden erkekler kolay kilo veriyor. Dert etme ve kendine güven, YAPARSIN!!!
10 YorumlaAzim et ve zayifla yeme, yürü, ama yap işte bi şekilde
10 YorumlaSağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. kadınlar ewlendikten sonra kendini aşırı salıyo aldatılıncada nie böyle oldu diyolar kendinize bakmıyosunuz çünki
10 YorumlaProfesyonel destek alıp azimli istikrarlı şekilde kilo vermeyi kafana koymalısın. Ama sen salmışsın kendini.
01 Yorumla- +1 yıl
Insllh toparlarim
+1 yılEşinizi geçin önce kendiniz için hevese gelmeye çalışın. Hem güzel görünmek hem sağlık var işin ucunda. Çocuklar da motive edebilir. Ne kadar hafiflerseniz o kadar çok aktivite yaparsınız onlarla.
00 Yorumla
+1 yılKilo vermek senin elinde elin oğlu dalga geçer tabi
Sana tavsiyem ekmeği az ye bol su iç akşam 6 dan sonra hiç bisey yeme çok acıkırsan meyve veya fındık ceviz badem atıştır00 Yorumla
+1 yılArtık yağ yakımı makineler mevcut cokta guzel inceliyorsun ama her yerinden kiloluysan mutlaka diyetisyene git sağlığın herşeydem önemli hadi ordan eşini
00 Yorumla
+1 yılVerme çabasında değilsin o yüzden veremiyorsun hırs yapıp denesen
10 Yorumla
+1 yılHergün mekik çek aç karna evde zayıflarsın kocan senle dalga geçiyor ya şimdi en faZla 3 ay sonunda kıskanacak
00 Yorumla- Sağlık konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten zor bir durum eşimin kilolu olmasını kabul etmiyorum. Maddi manevi destek olurum ama güzelim böyle olmaz 😂
00 Yorumla Dalga geçmek nedir ya. Eş dediğin alır karşısına ve motive eder insanı. Bence bırakın onun sözlerini kendiniz için harekete geçin.
00 YorumlaSağlık konusunda 391 cevap paylaştı. Sen bu yaşta bu kiloda isen ve veremez isen 30 yaşında 150 kilo olursun sonrasında eşin senden uzaklaşır.
00 YorumlaSağlık konusunda 445 cevap paylaştı. 120 kilo çok fazla..
Eşini boş ver sağlığın için zayıflamalısın..
Bir diyetisyenden yardım almayı denediniz mi?00 YorumlaKendi fiziğini beğenmiyorsan bi yerden başlamalısın
04 Yorumla- +1 yıl
herkes esi giuzel bakimli olsun ister tabi demi
- +1 yıl
Bende boyle uzuluyom ama o oyle yaptikca daha cok aliyorum baski gibi
+1 yılZayıfla bence. O zmn yine mutsuz olursa bosan gitsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Yok ben biraz kilo verince ne istesem yapiyor ama bu halim onu mutsuz ediyo ama hakli yani 120 kilo cok fazla farkindayim ama kendimi durduramiyorum
- +1 yıl
Sana tavsiyem zayıfla. Sağlık acısından da çok zararlı. Ayrıca eşin senden daha çok soğumadan zayıfla. derim
- +1 yıl
Insallh ya tek hayalim 70 kg olmak
- +1 yıl
Inşallah zayiflarsin
+1 yılSpor salonununa yazil soneada kilo ver agzina sc o kocanin.
10 Yorumlaeşinin dalgasını ciddiye al ve bence profesyonel destek al. ya cerrahi ya da diyetisyen ile devam et bu sürece... kendi kendine vermen zor gibi.. yeme alışkanlıklarını da değiştirmek gerekebilir.
10 YorumlaKendinle barışık ol hiç problem etme olabilir eşin biraz ökümüş insan karısına öyle davranırmı
10 Yorumla- Sağlık konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılKilon çok fazla olsa bile yine de vermen imkânsız değil. Örneğin, 26 Eylül 2017'ye kadar 89-90 kg idim. Şimdi ise 64-65 kg civarındayım.
00 Yorumla Dalga geçmek yerine spora gönder çocuklarla ilgilen o sürede diyebilirsin
00 YorumlaO kiloyu vermen lazım. Yoksa senin için ilerisi hiç iyi olmaz.
00 Yorumla
+1 yılOho geçmiş olsun. Harekete geçmenin zamanı gelmiş de geçiyor
00 Yorumla
+1 yılBoyun kaç demek ki kilo almaya müsait bi yapın var dilkat et kendine vermeye çalış
00 YorumlaKilolarını kendi bildiğin yollarla veremiyorsan diyetisyene gitmen şart.
00 YorumlaNe diyor dalga gçiyr dombili şişko damacana felan mı diyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni dış görünüşğn için seven biriyle olma sen her halinle güzelsin en güzel yabın iki evlat sahibi olman zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl120 baya fazla olmuş evet ama verebilirsin yardımcı olayım demiştim yazamadım sana mesajında kapalı
03 Yorumla- +1 yıl
Benim ki olmuyor da sizin profil yok nasil yardimci olcaniz
Cevap sahibi+1 yılyazdınız ya
Cevap sahibi+1 yılbakın mesajlara
- Sağlık konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılBoş yapıyor eşin, gerçekten fazla boş. Zayıfla tabi daha iyi olur sağlık olarakta ama bunu biri için tabiiki yapma.
00 Yorumla
+1 yıldiyetisyene git yavaş yavaş ver kilonu sağlıksız bu kadar kilo hem de mutlu olursun verdikçe
10 Yorumla
+1 yılEşinin ne olursa olsun dış görünüşün için dalga geçmesi hiç hoş değil senin her halini sevmesi gerekiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla böyle adamlari anamiyom hem sana cocuk vermis bide dalga geciyo ustelik abtal iste
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl70te çokmuş ama 120 feci bişey tabi. Hayır bide aldatır seni zayıf kadınlarla o kötü
01 Yorumla- +1 yıl
En korktugum sey
+1 yılEşinize kırıldığınizi söyleyin size destek olmali ve Öncelikle sağlığınızi düşünün gençken kilo vermeniz daha kolay olur yapabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok nasıl mutluysan öyle kabul etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla üzülme ama kocan saygısızmış. Benim de babam saygısız anneme karşı hiç çekilmiyor. Bunu konuşmalısın onunla
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen yine iyisin adam seni boşamıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Beni cok seviyor ama artik zayifla diyor
Diyetisyene gittin mi? Veya kür denedin mi hiç
02 Yorumla- +1 yıl
Hic diyetisyene gitmedim bu hafta gidicem bi ara lida kullandim cok kotuydu
Vursana kafasına bir odun tövbe ya
10 Yorumla
+1 yılHırs yapıp bide kendin istemen lazim
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında