AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
"İstemiyor" biraz ağır bir itham olmuştur. Yok yani kilo dediğin verilir yani o kadar da değil.
Evet. Cok kötü hissettim kendimi kendısını rahatlatıyo ya ben evde dururken okdr agır ki çokta engel olmuyo hele ki eskiden spor cok yapmış biri olarak uyuşuk biride degılım kendı asker cok yorgunum Diyo onuda bahane ediyo
Ben pandeminin son yılında biraz kilo almıştım. 2 ayda 20 kiloya yakın verdim. Bir kısmı üzüntüden tabi orasını söyleyeyim. Ama veriliyor kilo o kadar da dert etme. İyi bir diyet ve sporla çok kolay.
Ben şu an diyetteyim ama ben ağlarken sinirlenirsen habire bişiler yiyorum ama nasıl böyle canım istemiyo sinirimi yerken çıkarıyorum sanki aç degılım yokken bıle yiyorum gerçekten çok düşünmekten kafayı yicem İzmir’den geldim başka şehre buraya o benden önce geldı 15 gün oldu olmadık hala sordum bende sebebini belkıde sorun sendedir dedı bugun de sordum cok yoruluyorum dağda dedi asker kendısı
Diyet yaparken yalancı açlık diye bir olgu vardır. Vücut susadığı zaman da yemeklerin içindeki suyu arzuladığı için aç olduğunu düşündürür. Ama aslında susuzsundur. Bu üzüntülü zamanlarda da olur.
Ne zaman sinirlenirsen ve sebepsiz açlık hissedersen su iç. En olmadı tarçın çubuklu su iç.
Evet evet onu okudum susuzkenncanımız yemek istiyormuş ben cok su içiyordum düğün zamanı kayınvalıdemde kaldım düğünden bı gun snra ee bu arıtma şaşal su yani bazen gelmiyordu bende çeşmeden içmemek ıcın içmezdim s şuanda az ıcıyom alıştım tekrar su fzla ıcmem lazım
Tekrardan sağlıklı kilolarınıza dönmeniz dileği ile. Sağlıcakla kal.
75 olsam yeter ya Allah razı olsun sizde sağlıcakla kalın
Çok saçma. Eşlerin iyi günde ve kötü günde yanında olmaları lazım. Bu adam sağlam. pabuç değil.
Eger her gün dağa çıkmasa anlıcam ki başkası var ama telefonunda uygulama var nereye gitti görüyorum izliyorum hep iş yerınde ve direk eve geliyor bir de doğuya geldik burayada imkansız yani insan yok. Anlayamıyorum ya bana 73 kıloyken böyle kal balık etlı severım derdi ama sımdı bakıyorum neler izliyor zayıf kızları
İşte sağlam pabuç değil
Moralimi bozdun
Üzgünüm ama öyle. Bu arada sağlam pabuç değil dediğim aldatıyor demek değil. Aldatıyor demiyorum. Tahtaları eksik demek istemiştim.
Ya haklısın eksik zaten cok iyi anladım
4 aydamı kilo aldın peki nasıl evlendi öyle
4 aysa almadım sevgılıyken 73 kıloydum beğeniyordu balık etlı severım zayıflama demişti devamlı dısarı da bısıklet suruyorum vücudum sıkıydı ozamanlar kılomu bellı etmezdim hani gören 65 sanardı. Boyum 1.68 düğünümde 80 kiloydum şu an 85
ha düğüne kadar aldın düğünden sonrada 5 kilo aldın iyi balık etlisin ama kilolu diye istememek olmaz ya 90 kilo sevgilim vardı yani boyuda senden kısaydı
eşin fitmi spor yapıyormu peki
Ya sevgiliyken 75 kıloydu baya gitti 1.90 boyu var 110 kiloydu en son dugunde 93 kıloya indi ben de 7 kılo verdim o daha hızlı verdi anlamıyor sen duzgun yapmadın diyo bılmıyo ben 1 ay yogurt yedim hıc bısı yemedım olmuyo ben hızlı veremıyom ipte atladım. Şimdide asker o dağa gidiyor. 100 kilo olmuştur tekrar ama uzun bellı olmuyo hafif göbek var oda beni rahatsız etmiyor zayıfkende yavaştı şimdide yavaş. Ben hiç demiyorum mesela sen de hiç işlev yok die hep bu erkekler kadınları küçümser şahsen ben kendımı begenıyorum vücudumu da şaşırıyorum yani ne istiyo 55 60 kg istiyorsa başta ben 73 ken beni sevmeseydı ilk görüşte bana hemen o gün telefon numaramı istedi yani kilomda belli balık etliydim
çok iyi anlıyorum seni kadınların bünyesi metebolizması erkeklere göre yavaş çalışır zaten onu anlamıyor sanırım
rica etsem gizli olmasan 2dk
Gizli olmasan derken
sorularım olsa anlatsam birde senin gibi durum yani olurmu buradan anlatmıyım dedimde
4 ayda kaç kilo almış olabilirsin kii
Ben sevgiliyken 73 kiloydum bu kilon cok iyi balık et severim dedi zayıflama dedi saldım cok yedim 85 kiloyum Şu an nişanlıyken de 80 dim düğünümde 80 dim yani 81 kilo bazen hatta sacmalık ya
tamam eşinin kulağını çekerim ben
Ne alaka ya cok iyi geldi yorum sağ olun insan bilgilendirir
Ne salakça sana birşey sormak istiyorum
Sor
Burda sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
Dalga geçme de sor
Evlilikle ilgili önemli lütfen ozl sorsam lütfen
Hayır
Lütfen bir evlilik söz konusu lütfen
Hayır dedım
4 ayda nasıl aldın
Sevgılıyken 73 tüm nişanlıyken 80 81 Şu an 85 im
dyet yap..
Başladım fakat şöle düşünüyor insan karşımdaki cok mu tatmin ediyor Kıvanç mı sanki diye düşünüyor insan zayıflarım ama engel değil Şu an
bence cicim ayları bitmiş.. ondan.., ama erkeye koz verme...,
Nası vermicem mesela cicim ayıda evlılıgıjnbaşlarında biter miya
bazı erkek çabuk alisir, ya da cani sikilir..., cicim Ayi çabuk biter... koz verme derken.., yani diyet yap..., ev isiyle fazla uğraşma.., süslen kıyafetine dikkat ed..
sende on a de bende senin bu huyunu beğenmiyorum, kral deyil sonucta ama hep cekici ol... evde
Her dakıka temızlık yapıyom bası cekıcı olcam temizlikten sonra süsleniyom tabi uyurken suslenıyom yok öküz gbi uyuyo
Düğünden sonra ilk gece tamam okey yalnızdık ikinci üçüncü 4. 5. 6. Gün annesinde kaldık hiç bişi yapmadık salonda uyuduk cunku utandım oda istemedi zaten istesene yapmazdım iki kardesı vsr evde anne baba sacmalık olur du izmire geldik ozamanda bı süre annemde kalmak zorunda kaldım 5 gün snra gectm yanına ozamanda 2. Gün oldu haftada ıkı kere oldu cok az ya
? o zaman gecelik giyin, cilve yap.., adam yapsin? bende bilmiyorum...
Öyle yapıyom valla yorgunum diyo kıloluyum die yapmıyomus işte cok ta kıllolu degıl ama zayıflıcam görecek o
Kilon kac
1.68 boyum kilom 85 ama nduggunumde de 80 dim hatta kardesım bıra sordu eşime biriyle konuşuyorum kilo ver dedi falan dedi napayım sence dedi eşime oda dedi her haliyle sevmeyen birini kabul etme demişti şimdi kendısi napıyor peki kendı kendıne rahatlıyor telefonunda gördüm
Aralıklı oruç yapin nidanur menges diye çok tatlı bir bayanvar videoları ni izleyin
Evet yaptık onla 5 gün yaptım hatta 4 kılo verdim 5 günde düğün önü
Ben aslında azimliyi 5 versem de bana olumlu şeyler demez aç kalmama bile kızıyo duzenlı beslen diyo duzenlı de beslenerek verıyorum askında ama zor yürüyüşe bile göndermiyor dısarı çıkamıyorum nısanlıyken de öyleydi haliyle evde çıkmadığım ıcın sınır oluyorum haftada 3 kere IP atlıyordum anca o işe yrıyodu biraz sinir krizleri geçirince zaten yokken bile yiyesin geliyodu sinirden yeme bozukluguymus bı pskologa gitsem iyi olcak ama onun değişmesi lazım beni cok sıkıyor diyorum senin yüzünden böyle oldum diye anlamıyor
Duygusal açlık o durum bende de var
Ofyaaaa
Aralıklı oruç UYAP ekmek türevleri pirinç pilav bulgur karbonhidrat dan biraz uzak dur ketojenik beslenme gibi devam et biraz
3 gündür öyle yapıyorum benim göbegım cok bacagım kiloma göre ınce gobegın hafifledi gbi tabi sporla yağlar da eritmem lazım ama görsen 85 kılo degılsın sen dersin
Dans atölyesi diye bir Instagram hesabı var orada da kolay egzersizler var takip edebilirsin
Aaa eskiden izlemiştim yapmıştım tamam bakarım tekrar cok teşekkür ediyorum
Rica ederim ama dediğim gibi protein ağırlıklı beslenmeye çalışın günde 2 fincan yeşil çay için vücuttaki ödemi atar suyunuzu biraz çoğaltın 2.30 3 litre yapmaya çalışın
Ben 2 litre içiyorum ama benim 4 lt içmemlazım mış kiloma göre öyle yazıyo nette ben 3.5 erken cok hızlı kılo verıyordum buara ekmeksız aksam yemegı bı kase çorba yemegım de az yiyorum sabah ıkı yumurta peynır ekmek yok olursa kepeklı bı dılım
Aslında beslenmenizi karatay'ın önerdiği şekilde yapabilirsiniz ama hayatınızdan tamamen hamur işlerini çıkarmanız gerekiyor tamamen çıkar çıkar mısınız bile 10 günde bir kısıtlı bir şekilde yiyin diye tavsiye ederim yani proteini bolca alabilirsiniz yeşillikleri bolca tüketebilirsiniz meyve suyu hazır gıdalardan meyvelerden uzak durmaya çalışın ve hamur işlerinde inanın bana hemen vücudunuz fark edecek
Ben 30 Gün hamur işi bıraktım sorma cok canım ıstedı cok yedım tekrar aldım verdıklerımı insallah bu sefer kararlıyım kin var öfke var azim var Şu an
neydin ne oldun
Yıkarlardı okusana
okudum anladım tebellüğ ettim :)
sen azıcık ver tabi istersen.
bunun için istemiyorsa ve ayrılırsan yaşamını idame ettireceksen sen bilirsin.
Ayrılmayı neden düşündüm cok tuhaf geliyo yorulsasa karşısında bi kadın var ve ben kendımde bazı yerlerımı cok begenıyorum bakıyorum ona insan bi dokunur tenim bembeyaz asla açık giyinmem güneş görmemişim hiç denize gidince direk denizden çıkınca uzun elbise giyerim esmerleşmem asla anlamıyorum yani eskiden spor yaprdım cok kılo almamda öyle aman aman sarkık degıl etim sıkı cok çalıştım ağır işlerde kollarımda kas bile var bu kiloda beni gören 75 falan sanıyo 85 kilo olmama rağmen
süt gibi kadın var dyosun ama yetinmeyi bilmiyor
Maalesef bu yüzden ayrılınmaz ama sadece yemek yapmak için evlenmedim sabah 6.30 kahvaltı aksam 6 da yemek hazır her şey ev tertemiz valla ne istiyor blmıyorum hatta bazen kucucuk bı dağınıklık görsün laf der yani doyumsuzluk cidden
senin ki de fena. ayrılıp ayrılmamak sana kalmış ben ne söylesem boş. ama böyle fedakar ve süt gibi bakımlı kadın bulmuşken değerini bilmesi lazım.
demek fiziğine güveniyorsun. hımmm merak ettim
Etmeni gerektiricek bir şey yok
ettim gitti.
ayrilin
Zayıflayıp yapsam onu var ya ne güzel olur önceden sporla 15 kılo vermiştim yapamam diye bısı yok
Kac kilosunki
73 tüm sevgılıyken evlenırken 80 sımdı 85 ama engel degılkı yani
boşa okuzu
Valla hiç yapmıyor şok oluyorum çirkin degılım aksine kafeye göndermez cok korkar millet görecek die ev hapsindeyim bide bilse degerımı yani anlamıyorum kendı kendıne rahatlıyor ben bide çözüm sunuyorum ne istersen söle diyorum utangac degılım ve eskıden cok spor yaptıgımdan aşırı yağlı durmam ben sıkı dururum
estetısyenım yardımcı olabılırım
Ne anlamda olucaksınız
kılon zayıflaman gibi
Estetik yaptıracak nakit yok maalesef
yardımcı olurum
Yok diyorum nası olcanız teşekkür ediyorum