Ben evlenmeden önce 50 kiloydum. Boyum da 168. şu an 58 kiloyum ve gören çogu kiş güzelleşmişsin kilo sana yakışmış diyor. Geçen gün eski bir elbisemi giymeye çalıştım ama içine giremedim. Eşime rica ettim fermuarı kapatır mısın diye? O da kapatamayınca " Ne kadar çok kilo almışsın öyle"dedi. Çok kırıldım😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKötü bir şey dememiş aslında. Sadece biz kadınlar abartıyoruz biraz. Ben olsam ben de üzülürdüm. Ama o elbise sana olmayınca farketmiş belli ki zaten. Yoksa daha önce de söylerdi. Bence açık açık konuş sen kendini bu kiloda güzel hissediyorsan sorun yok ama daha zayifken kendini iyi hissedeceksen kilo ver zaten eskisine göre 8 kilo almışsın çok bir şey değil. Eşine de sorabilirsin bu şekilde daha mi iyi yoksa zayifken mi diye. Onun dediğini yap demiyorum tabi ama sonuçta hayatında olan insan ve seni beğenmesi senin özgüvenini daha da arttiracaktir. Ailen diyorsa kilo yakıştı diye dikkate de alma ben 173 boyunda 68 kiloyken babam annem inceciksin bu ne falan diyorlardı şimdi 60 a indim dedem arada sırada ağlıyor çok zayıf bu kız diye 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Aaa bak bu arada kız arkadaşların da öyle diyorsa çok da inanma derim ben. Erkek arkadaşım zayıf halimi çok begenirken bir tane kız arkadaşım kiloluyken daha iyiydin falan diyordu sırf kiskandigi için. Bunu sonrasında anlamıştım. Erkek arkadaşımın arkadaşları bile ne olmuş bu kiza diyorlardı ama niyeyse o kız arkadasim hep çok incesin çok çirkin duruyor vs diyip beni batiriyordu oysa 173 boya 60 kilo iyi gayet
En İyi Cevaplar
Ee doğru demiş. Kapatamayınca kilo almış olmuyor musun?
Kırılmak yerine işi icraata dök ve kilo ver.
Eşinin illaki sana bu sözleri demesini bekleme. Öncelikle kıyafetlerinin içine giremediğin için, kendin için üzül.
Ben mesela öyleyim. Kıyafetlerim olmamaya başladı. Eşimin kilo almışsın lafını duymak yerine hemen diyete başladım. Çok şükür 4,5 günde 1 kg verdim. 😊00 Yorumla
- Sağlık konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılKıyafete giremediğinde anca fark etmiş öylesine demiş şişman dememiş aslında ama düşünmeden konuşmuş. Yoksa aynı görünüyorsun gözüne ki elbiseyi giymeye çalışınca demiş anca. Gerçi erkekler bazen şişman demek için bahane de araya biliyor. İlk ewliliğimde ilk kilom 42ydi sadece 45e çıktım hep şişmanladın çirkinsin artık diye başıma kaktı
00 Yorumla
1.68 boya 50 kilo çok zayıfmışsın kesinlikle şu an daha güzel görünüyorsundur onun kötü niyetle söylediğini sanmıyorum sanki bu kadar kilo aldığını farketmemiş de o an elbiseyle seni görünce farketmiş ve iyi niyetle saf bir şaşkınlıkla öyle söylemiş gibi geldi
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
98Cevap
Siz hiç kilolu seven erkek gördünüz mü? Kilolu seviyorum diyenler hep yalan söylerler yoldan at geçse çişneyerek bakarlar.. Kilolu kadınları tercih eden erkekler genelde özgüvensiz kıskanç erkeklerdir kaybetme korkuları yüksektir. Her erkek fit kadın sever her kadında fit dalyan gibi erkek sever. Aldatmaların boşanmaların sebebi hep bu sorundan kaynaklanıyor. Hem kadınlara hem erkeklere sözüm kendinizi salmayın hep boğazınızı düşünmeyin çekicilik bitti mi o ilişki sarsılır.. Kadınlar kilo aldıkça selülit ve sarkmalar meydana gelir ve cinsel ilişki ölür. Erkeklerde çok göbekli olunca cinsel ilişki ölür.
10 YorumlaÖncelikle kilo kimseye yakışmaz. Bunu neden söylerler bilmiyorum. Bu nedense çiftlerin evlendikten sonra yaşadığı bir durum erkek de kadın da bir bırakıyor kendini. Söylediği kırıcı evet ama kilo sana yakışmış da bir iltifat değil aksine senin için kötü. Biraz spora ver kendini toparlarsın.
20 Yorumla
+1 yılKilon fazla değil ki bence iyisin böyle.. Eşin eminim kötü anlamda söylememiştir ani tepki olarak düşün.. Hani hepimiz öyle değil miyiz daha önce giydiğimiz bir elbiseyi üzerinden zaman geçtikten sonra giydiğimiz de kilo almışsak aaa ne kadar kilo almışım ya da waovv ne çok zayıflamışım anlık seyler bunlar.. Sıkma canını kilon fazla değil ve eşinde art niyetle söylememiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaaan aşkım kilo alınır verilir hem öyle çok da kilo almamışsın dert etme erkekler o an söyler iki saniye sonra unutur sanmıyorum göze battığını evet aldım de istersem veririm şu an istemiyorum de geç ne diyebilirler? Bence her halimizle güzeliz salla gitsinnn..
21 Yorumla- +1 yıl
Acayip motive oldum şu an efsane bir enerjin var reis 👌🏻👌🏻
+1 yıl2 beden büyümüşsün işte. Adam doğru söylemiş kilo almışsın. Seni beğenmiyorum kilo ver dememiş sana. Elbiseyi kapatamayınca ne diyecek elbise küçülmüş mü?
22 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahahha yok aşkım sen kilo almamissin elbise kendi kendine küçülmüş 😂😂😂
- +1 yıl
😂
+1 yıladam bir şey söylememiş ki😂 kilo almışsın demiş çünkü kilo almışsın. erkekler detaylı düşünemiyor genelde, düz düşünüyor. her şeyi bu kadar ciddiye alacaksak ohoo
32 Yorumla- +1 yıl
o iki sene başından beri çöpmüş o zaman. gerçekten sevmiş olsaydı böyle bir şeyle karşılaşmayacaktın :) her halükarda ciddiye almasına gerek yok çünkü adam ciddi dahi olsa; bu sebepten dolayı gidecekse gitsin bir zahmet. o kadar da aciz olmayın
+1 yılRüzgardan nem kapmayın ne olur sevgili kadınlar, biz düz yaratıklarız hele evlendiğimizde daha da düz oluruz hani odun dersiniz ya evet odunuz :)) O yüzden eşine kırılma doğal davranmış :)
26 Yorumla- +1 yıl
Senin erkek arkadaşının karakterini skeyim, bir karaktersiz için genelleme yapıp sen bize boş yapma ;)
Sağlık konusunda 445 cevap paylaştı. Boyuna göre şu an ki kilon gayet normal..
Bence gayet iyisin.. Eşinde zaten kötü bir şey dememiş ki.. bence sen fazla alıngansın
Netten , vücut kitle endeksini hesapla eminim ki normal çıkacak kilo oranın00 Yorumla
+1 yılBende 168-54 zayıf duruyorum metobalizma hızlı olduğundan alamıyorum 60 olsam iyi diyorum. Aslında kilo alman daha da güzellestirmistir buna eminim boşuna moralini bozma 🙂 Ayrıca seven insan her halükarda sever 💕
00 YorumlaÖncelikle kilon aslına rücu etmiş olman gerekene gelmişsin. Kocanın tepkisi elbisenin oturmamasi ile alakalı diye düşünüyorum. Kilo olarak sıkıntı yok eşinin dediğini de kafana takma büyük ihtimalle o da uzulmustur öyle dediği için. Canını sıkma.
00 Yorumla
+1 yılYani direkmen pat diye söylemesi hoş olmamış ayrıca çok kilolu değilsin yani 168 boya 58 normal ama her ne olursa olsun kafaya takmamak lazım bunlar küçük ve basit olaylar büyütmeye lüzum yok o zaten hatasını anlayıp özür diler
00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm canım sizi sırf dış görünüşünüz ve zayıflığınız için alan erkeklerin gerçek yüzünü, böyle böyle fark edeceksiniz... Akilli olmak lazım, seven bulmak lazım, 58 çok normal bir kilo olmasına rağmen bunu dediyse , 68 olduğunda yasayacaklarina hazır ol😑😑
13 Yorumla- +1 yıl
@burcuuu09 hiç şaşırmadım 😊
+1 yılTabi ki seni çok seviyor hepimiz evlendikten sonra kilo aldık
43 Yorumla- +1 yıl
kadınlar neden evlendikten sonra kilo alıyor? hep merak etmişimdir bunu
- +1 yıl
@denizdibindeki gebelik ev iş yükü arttığından hareketsiz yaşam vb
- +1 yıl
ev ve iş yükü daha fazla harekete sebep oluyor aslında ama neden hareketsiz yaşam var ki? annem her gün sporunu yapıyor, işine gidiyor. bu sene kardeşim doğdu üstelik 🙂 bence evlilikle değil de kişiyle alakalı biraz daha
bu cumle sadece elbıseye sıgmadın dıye kurulmuş bence begenmese soguk davranır senınle ılgılenmez yataga gırmez ayrıca bence bır cok erkek balık etlı sevıyor bence
00 YorumlaBu hemen hemen her türk kadinin da var evlenen salıyor!!! kendini bence bunu uyarı olarak al ilerde daha büyük hayal kırıklığı yaşamamak için yol yakın iken diet yapabilirsin
00 YorumlaYa kilo almışsın demiş yalan mı söylesin o zamanda yalan söyledi dersiniz siz kadınları cidden anlamıyorum ama bence seni seviyordur zaten kilo almışsın demiş alt tarafı
00 Yorumla
+1 yılSanırım bir odun ile evlisin iz. Kural 1 asla kilo almışsın demeyeceksin
30 Yorumla
+1 yılBen olsam ay gerçekten mi hayatım mutlu ettin falan derdim o boya o kilo yanii eskisine göre iyi olmuşsundur muhtemelen. Ben 155 e 53-56 arasi 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Zayıf olunca spor yapasım gelmiyor çünkü ve giydiğim hiç bişey yakışmıyor en güzeli uygun kiloya gelip spor yapmak not:kilodan kastım yağ bağlamış gobekler degil sağlıklı ve eşit kilo almak güzel bir şey ama benim her zaman kilo alt ve kilo üst sinirim vardır o sınırlardan çıkmam
+1 yılSeni her halini severek evlenir evlenen merak etme sen onu kafana takma
20 YorumlaSannam ya, 53 ün altı o boya çok zayıf olur zaten 😅
22 Yorumla- +1 yıl
53 kiloyum sınırdan selamlar 😄
+1 yılKilo aldığının sen de farkındaysan neden kırılıyorsun ki. Bence spora başla. Eşinin kötü birşey dediğini sanmıyorum ayrıca şakasına da demiş olabilir.
00 YorumlaBunda kırılacak bir şey yok kendin kilo almışım diyince normal eşin diyince niye sorun oluyor o zaman kilo verirsin olur biter
00 YorumlaBir anlık şaşkınlıkla öyle söylemiştir. Ay aman öyle düşünse bile zayıflar ne olacak sanki? Fazla bir kilon yok, kolayca verirsin..
00 Yorumla
+1 yılbir kere boyundan 10 kilo azsın, ama eski halin baya zayıf mış, öyle seviyorsanız zayıfla ama çok şart değil
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama ya eşim sadece kilo almışsın demiş her halinle beğenir üzülme sen kuzum ya dert etme sen böyle şeyi
00 Yorumla
+1 yılYeni elbise alma zamanim gelmiş hayatım de ve gül.. sen robot degilsin daha hamilelik var dün bir bugün iki.. noluyoruz😁😘
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayir kilon gayet normal boyuna göre eskiden fazla zayıfmışsın aksine
10 Yorumla Kendini nasıl seviyorsan öyle devam et fiziğin için evlendiğini sanmıyorum☺️
10 Yorumla
+1 yılBeğenmiyor da olabilir beğeniyor da olabilir bence iki olasılıkta var.
11 Yorumla
+1 yıl8 kilo iyi almışsın ha evlilik yaramış kocacım deseydin😀
10 YorumlaDaha neler duyacaksın bu daha baslangc 😄 erkeklerden incelik bekleme %90 da yok incelik felan
10 Yorumla
+1 yılGören de 8 değil 18 kilo almışsın sanacak. Evlenmeden önce zayiftin şimdi ise balık etli olmuşsun. Şişman ya da obez değil
10 Yorumla
+1 yılE güzelim kilo aldıktan sonra bedende değişir sende o ölçüye göre giyinmelisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBebeğim saçma sapan şeylerden kılınacağına eşinin güzel bulacağı şekilde davran sen de.
Kilo almani istemiyorsa almayıver.
Başkasının ne söylediğinden sana ne.
Eşinin ne söylediğine bak sen00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum evlilik kutsaldır öyle şeylerşeylere gelmez
00 Yorumla15kilo fazlan var hatta eski kilon bile kiloluymuş bence 40olman hatta 35olman gerek
01 Yorumla- +1 yıl
İnş şakadır
+1 yılKilo alma, vermeniz zayiflamaniz zor oluyor.
Nasıl beğenildinse öyle kal00 Yorumla
+1 yıleee daha ne begenmisler iste. iltifat stogumu yapiyorsun.
00 YorumlaAldığın kilo ile mi sevgi değişir sen bu adamı bir ömürlük olaraktan seçtiğine emin misin 🙄
011 Yorumla- +1 yıl
O kişi adam değilmiş sevgi de yokmuş iki seneye boşuna gözün de büyütme seven kiloya takılmaz ki çok basit bir şey bu alıp verilir değişime neden olacak bir şey bu tür insanlarla vakit kaybetmeyin bak seni yaralamış seni bu kadar üzen bir şeyi seven biri der mi 🙄 demez bahanesi olmuş
- +1 yıl
Tanımamışsın demekki o seni sevmemiş yanı sadece hoşlanmıştır üzgünüm ama senin iyi niyetini kullanmış 😔 bitmiş kurtulmuşsun değerini bilen adam olmalı ya sen takıntı yaptığını çekindiğini anlayan ve üzmek yerine yardımcı olmalı tamam kilolu halini sevmemiş olabilir ama bu bitirmek mi ılımlı şekilde söyleye bilirdi ama o derdi başka yerinde olduğu için bıraktı.
- Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılHerkeste evlenmeden önce 45 , 50 kilo kim bir şişman gelinler o zaman
00 Yorumla
+1 yıl58 kilo kilomu? Ben 105 kiloydum 85e düştüm 1,71 boyundayım senin yerinde olmak isterdim 😂😂
00 YorumlaBunlar ufak konular, aşabilirsiniz. Ve eşiniz de sizi anlar.
00 YorumlaEvet normal kilodasın ama az daha alırsan beğenmeme baslar
00 YorumlaIyi de kılon normal ki
Ama yag-kas oranın da önemli tabi00 YorumlaBen bakalım o kiloya ne zaman gelicem sabırsızlıkla bekliyorum şu an 52 kilo 15 afta hamileyim 😀
00 Yorumla
+1 yılBelki eşin de bu hâlini daha çok beğeniyordur o an sadece sendeki değişime şaşırmıştır.
00 YorumlaKilon gayet güzel bence, o kaoatamadigi için soylemis shhdhsdjjd. Ciddiyim bu arada. Kilonda süper
00 Yorumlahayır abla boyun ve kilon gayet orantılı. üzülme ne üzülüyorsun
00 YorumlaSağlık konusunda 432 cevap paylaştı. Adam doğruyu söylediği için kırılmak ne bilim :D eşin kilona bakarak aldıysa beğenmez.
00 YorumlaTabiki de beğenir. Böyle endişelere kapılmayın bence
00 YorumlaCinsellik ön plana çıkıyor evliliktr kiloya çok takıcağını zannrtmiyorum dkdj
00 Yorumla
+1 yılKilon normal ama eskiden zayıfsan şimdi göze batıyor olabilir.4-5 kilo zayıflayabilirsin.
00 Yorumlaee abartmayın ne desin adam... :) olmuş bir pot kırmış... işte...
00 Yorumla
+1 yılfiziğin harika kafana takma senin beynını beğensin yeterli yoksa sallaaaa
00 Yorumla
+1 yılBu seni beğenmediği anlamına gelmeyebilir. Ama sen yine de kilo ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bu normal bişi değil mi hamile kalınca da kilo alıcaksın doğumdan sonra hemen kiloların gitmiyicek o zaman da mı beğenmiyicek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence yakışmıştır ideal bir kiloya ulaşmışsın bu sana güzellik katmış ve yakışmıştır esin farkına varmadan söylemiştir sıkma canını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ota puka da alınmayın sizde canım..
İnsan eşine karşı rahat konuşamayacaksa kimse konuşsun.
Ne var bunda?00 Yorumlazayıflarsın bı cay var önerırım sana hemen zayıflatyr
00 Yorumlaeşin kıymetini bilememiş. senin her halini çok beğenmesi gerek. her halinle kilolu zayıf vs vs.
00 Yorumla- Devamını Gör (117)
Devamını Gör(162)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem