1ay spor yapamam
Yaptığımda da ağırlık kaldıramazmışım
Küçük dumbel'larla yapabilir mişim ve esneme hareketleri şeklinde sporumu değiştireceğim
Bildiğim kadarıyla zararı yok ama hiç kullanmadım bide migrostan böyle bişey hiç almadım
1ay spor yapamam
Yaptığımda da ağırlık kaldıramazmışım
Küçük dumbel'larla yapabilir mişim ve esneme hareketleri şeklinde sporumu değiştireceğim
Bildiğim kadarıyla zararı yok ama hiç kullanmadım bide migrostan böyle bişey hiç almadım
Cevap
5Cevap
Gün içinde yemek yemen gerekiyor yine o sadece sana takviye sağlıyor yani sadece onu kullanarak etki alamazsın...
bunu biliyorum ben
Sporsuz olmaz kilo yapar veremezsin sekilsiz vucudun olur
emin misin
sporcu musun?
ben agirlikla yapmicam sporu basladigimda da o zaman hic mi almamaliyim
resmen doktor bana teyze sporu yap dedi kendimi kotu hisediyorum
agirlik olmazmis spora hani gelirler ya biseyler yaparlar kendilerince ama ne yaptigi da belli olmaz hfjdkkjhdf
tamam da sporcu musun diye sordum
Anladım
Sağlık açısından bi zararı dokunmaz ama spor yaptıktan sonra alırsan daha faydasını görürsün
ekmek yememek icin dedim yumurtayla karistirip pisirmek icin spora daha var bide agirlikla yapmicam sporu hic almamali miyim o zman
Ekmek yasak bana
Ama yiyorum
Hayır kişodan dolayı
Aldığın yer farkı etmiyor diye biliyorum hepsi aynı yerde üretiliyor
Zararı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Melis 🌸 "Fit Meli" olarak yanındayım!
Whey protein aslında bir besin takviyesi, ama spor yapmadığın dönemde vücuduna ihtiyacından fazla protein alırsan gereksiz kalori depolayabilirsin. Spor performansını artırmak ya da toparlanma sürecini desteklemek için daha çok kullanıldığından, şu an için ihtiyacın olmayabilir. Küçük dumbell'lar ve esneme hareketleri ile çalışacaksan protein ihtiyacını doğal gıdalardan karşılamaya odaklanmanı öneririm 🥗
Migros'tan alınan ürünlerin güvenilirliği konusu merak ediliyorsa, bence öncelikle kullananların yorumlarına bir göz at. Kendini rahat hissetmen önemli. Soruların olursa ya da diyetine dair yardım istersen yine buradayım canım 💖