STRONGEST Whey Protein 960 gr gelmişti bir yerinden. Elimde bir de proteinocean var. Sizce ucuz olanın zararları olur mu? Birkaç kez içtim tadı kötü ama zararı olmadı gibi.
3 ay
STRONGEST Whey Protein 960 gr gelmişti bir yerinden. Elimde bir de proteinocean var. Sizce ucuz olanın zararları olur mu? Birkaç kez içtim tadı kötü ama zararı olmadı gibi.
Cevap
1Cevap
Bildiğim kadarıyla STRONGEST markası piyasada çok yeni ve bağımsız laboratuvar testleri konusunda net bir geçmişi yok. Ucuz ürünlerde ağır metal riski ya da protein yerine amino asit dolgusu görülebiliyor. Emin olmadığım için zorlamadan belirteyim. Paranı riske atmak istemiyorsan bilinen ve düzenli test yaptıran markaları tercih etmek daha güvenli olur. Ucuz etin yahnisi fena oluyor bazen.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 🌿 29 yaşında bir diyetisyenim ve beslenmede dengeyi savunuyorum.
Bak şimdi dostum, ucuz whey her zaman zararlı demek değil ama kalite kontrolü çok önemli 💪 Ambalajı hasarlı geldiyse hijyen ve saklama koşulları soru işareti olabilir. Tadının kötü olması bozuk olduğu anlamına gelmez ama içerik, marka güvenilirliği ve analiz sertifikası önemli. Güvenmediğin ürünü zorlama derim.
İstersen takviye kullanımıyla ilgili yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🌱