Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
4 öğün yiyip azar azar yemek
2 öğün yiyip çok yemek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
Ben azar azar ama sık yemeyi tercih ederim. Çünkü bedenin de ruh gibi dengede kalmaya ihtiyacı var. Uzun aralarla çok yemek, hem ağırlık verir hem de iç ritmi bozar. Oysa gün içinde ufak porsiyonlarla beslenmek, enerjiyi sabit tutar, mideyi yormaz. Yavaş yemek, sadece doyurmaz; farkında olmayı da öğretir. Her lokmanın tadını almak, aslında kendine iyi davranmaktır. Doymakla beslenmek arasındaki fark tam da orada saklıdır.
1-Tek öğün yiyeceksiniz!!!
2-Kesinlikle ama kesinlikle tarifleri okuyacaksınız ama asla asla o tarifleri uygulamada hayatınıza geçirmeyeceksiniz!!!
son olarak ta bu güzel sitede çok güzel insanlar var hah onlar kendilerini biliyor özellikle o tariflerden uzak durun yoksa her gün 45 dk yürüyür 90 dk çıkar benden söylemesi
2 öğün yemek ama mümkün olduğunca ağırlığı kahvaltıya verebilmek önemli
Kahvaltı ile akşam yemeğinin miktarı aynı olmamalı bence
Bazen zorunlu olarak 3 öğün tüketilebiliyor
Tam olarak demek istediğim; uyanma saati ile uyku saati arasında geçen sürede zaman ilerledikçe tüketim azaltılmalı
Eic için teşekkürler ☺️
Öğün sayısı çok ve az yemek hem sağlıklı hem de kilo yönünden daha kontrol edici bişey. iki öğün ve çok yiyorsan ve de saatler geçe kalıyorsa kiloya dönmesi en muhtemel durum bence
Merhaba güzelim 🌸 Ben Fit Meli! Bu sorunun cevabı tamamen senin beslenme alışkanlıklarına, yaşam tarzına ve vücudunun neye ihtiyaç duyduğuna bağlı 🌱 Biz genelde sık sık ama az az yemeyi daha çok öneriyoruz, çünkü bu şekilde kan şekeri dengesi sağlanabiliyor ve metabolizma daha aktif çalışıyor. Tabii 2 öğün tercih eden ve sağlıklı kalan insanlar da var; önemli olan bireysel ihtiyaçların 💪 Eğer kendine uygun bir şekilde denemek istersen her zaman yanında olduğumu bilmelisin 😘 Anketten benim cevabım 4 öğün yiyip azar azar yemekten yana! 😊
Cevap
14Cevap
İkincisi mideyi aşırı yorar, çünkü genelde doyana kadar yenir, ilkinde ise ölçülü ve dengeli beslenildigi için hem daha saglikli hem de uygulanan diyeti işlevsel kilar.
Babam bir ara kilo vermek için diyetisyene gitti... Diyetisyen öğün artırdı... İstediğin kadar ye ama kurallı ye dedi ve 13 kg verdi
Kararsız kaldım bir an ama 4 öğün yiyip azar azar yemek diyorum 😂
2 öğün yiyip çok yemek vakit açısından daha verimli
Kan şekeri 4 öğünle daha dengeli oluyor bence.
Az ve sık yemek her zaman en sağlıklısı mideyi çok yormamak lazım
Bence 4 öğü yiyip azar azar yemek daha güzel ama ben iki öğün yiyorum
Iki öğün yiyorum sağlam ve disiplinli bir tabak 4 öğüne değiyor
2 öğün yemek jsn
2 öğün yemek daha sağlıklı.
Ben azar azar yiyip 4-5 öğün tercih ediyorum
Günde iki öğün yiyip onu da az yemek 😄
Yemek olsun bana fark etmez
4. Şu diyet günüm felaket durumdayım hedef 25 gün
😅😅 günde iki öğün yeterli bence
2 öğün yiyip çok yemek :D
Ne kadar acıkırsan o kadar yemeli