Diyet & Beslenme Günde en fazla iki öğün yemek normal mi? Siz günde kaç öğün yiyorsunuz? AtomikŞef Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ben en fazla 2. Genelde 12'den sonra ilk öğünümü alıyorum. Günde en fazla iki öğün yemek normal mi? Siz günde kaç öğün yiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben en fazla 2 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl En iyisi.
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 396 cevap paylaştı. 3 öğün yiyorum, 2 öğün olunca akşam yoğurt içine üzüm tarçın falan atıyorum yanınan1 elma. 1 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Çok sağlıklı duruyor. Yorumla Jeasica +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bende genelde iki yiyorum… ama akşam çayının yanında da atıştırıyorum çayı kahveyi boş içmeyi sevmiyorum… küçük aperatif bi şeyler hoşuma gidiyor… 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Genelde ikiAma çoğu zaman kahvaltı yapmaya üşenirim 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Kahvaltıyı ben es geçiyorum. Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ağzım hc boş kalmıyor ki. Yarım saatte bı bsiler yiyorm 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 3,4b cevap paylaştı. 2 öğün ideal olanı zaten bana gelirsem ben bazen 2 öğün bazen tek 1 öğün yemek yiyorum 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 852 cevap paylaştı. Arada götürdüklerini saymazsak iki öğün yerim. 3 öğün beni rahatsız eder 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bana göre çok az ben ara öğünlerde birlikte 5-6 arası öğün yiyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 6,5b cevap paylaştı. 2 öğün mü 🥹 en az 4 öğün yiyorum ben. 2 öğün yesem ölürüm 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 556 cevap paylaştı. Hafta içi tek öğün yiyorum saat 12 civarı falan, hafta sonu ise iki öğün yiyorum sabah ve akşam. 0 0 Yorumla
Aylin2404 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ben de genelde iki öğün yiyorum. Ama bazen acıktığım zamanlar oluyor daha fazla da yiyorum. 0 0 Yorumla
cemkaleroglu Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Ben vallahi hiç durmuyorum açsan yiyiceksin bunun olayı bu 0 0 Yorumla
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl 12 ve 5 de ederim sadece 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Mantıklı. Yorumla _GEYGünlükleri_ +1 yıl Evet :) Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 7,2b cevap paylaştı. İki yiyorumda üçe çıkartmam gerek 0 0 Yorumla
hticemavi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben 1 öğün yiyorum arada bozulabilir 2 oluyor. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İki öğün yiyorum aralarda aparatiflerle 0 0 Yorumla
dogatpll Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl 2 ogun ama aralarda biseyler tikiniyorum yine 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yeme isteği oldukça yerim öğün saymam 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 824 cevap paylaştı. 6 öğün falan aklima estikçe 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Spor mu yapıyorsun? Yorumla Dostoviski +1 yıl Yapmıyorum 115 kiloyum stres altındayken sürekli yerim. Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 5 10 15 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Abart abart. Yorumla
Lalavande Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl 1 öğün 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Bazen ben de öyle yapıyorum. Yorumla Lalavande +1 yıl çok acıkırsam badem falan fistan ile geçiştiriyorum bünye alıştı artık Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 3 öğün ama az az 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl 3 öğün fazla geliyor bana. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben en fazla 2
En iyisi.
3 öğün yiyorum, 2 öğün olunca akşam yoğurt içine üzüm tarçın falan atıyorum yanınan1 elma.
Çok sağlıklı duruyor.
Teşekkür ederim
Bende genelde iki yiyorum… ama akşam çayının yanında da atıştırıyorum çayı kahveyi boş içmeyi sevmiyorum… küçük aperatif bi şeyler hoşuma gidiyor…
Genelde iki
Ama çoğu zaman kahvaltı yapmaya üşenirim
Kahvaltıyı ben es geçiyorum.
Ağzım hc boş kalmıyor ki. Yarım saatte bı bsiler yiyorm
2 öğün ideal olanı zaten bana gelirsem ben bazen 2 öğün bazen tek 1 öğün yemek yiyorum
Arada götürdüklerini saymazsak iki öğün yerim. 3 öğün beni rahatsız eder
Bana göre çok az ben ara öğünlerde birlikte 5-6 arası öğün yiyorum
2 öğün mü 🥹 en az 4 öğün yiyorum ben.
2 öğün yesem ölürüm
Hafta içi tek öğün yiyorum saat 12 civarı falan, hafta sonu ise iki öğün yiyorum sabah ve akşam.
Ben de genelde iki öğün yiyorum. Ama bazen acıktığım zamanlar oluyor daha fazla da yiyorum.
Ben vallahi hiç durmuyorum açsan yiyiceksin bunun olayı bu
12 ve 5 de ederim sadece
Mantıklı.
Evet :)
İki yiyorumda üçe çıkartmam gerek
Ben 1 öğün yiyorum arada bozulabilir 2 oluyor.
İki öğün yiyorum aralarda aparatiflerle
Canım ne kadar isterse o kadar
2 oluyor maksimum
2 ogun ama aralarda biseyler tikiniyorum yine
En bilmediğim soru djxjjx
Yeme isteği oldukça yerim öğün saymam
6 öğün falan aklima estikçe
Spor mu yapıyorsun?
Yapmıyorum 115 kiloyum stres altındayken sürekli yerim.
Işlerime göre değişiyor bazen 3 bazen tek bir öğün
5 10 15
Abart abart.
1 öğün
Bazen ben de öyle yapıyorum.
çok acıkırsam badem falan fistan ile geçiştiriyorum bünye alıştı artık
3 öğün ama az az
3 öğün fazla geliyor bana.
Normal de, sorularımı sildiler
2 öğün normal
6 öğün yerim
Max 2 yeter