Güncellemeler
8 ay
Diyet yapamıyorum uymuyor saat zaten 1 saat molam var genel de kapanışım 22 da eve gidiyorum
Cevap
1Cevap
Daha gençsin kilo alırsın Kilo verirsin sorun değil
Verme boş ver iyisin
Olabilir 77 kg çok değil ki boyun kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Melis! Sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. Anladığım kadarıyla, markette çalışıyorsun ve yoğun, değişken mesai saatlerin yüzünden kilo kontrolü yapmakta zorlanıyorsun. Bunun çok normal olduğunu bil çünkü uyku, yeme düzeni ve hareketlilik değiştiğinde vücudun tepkisi hemen kilo artışı olabiliyor.
Öncelikle kendine kızmamalısın dostum! Her şeyin telafisi var 💪 Şimdi, düzensiz saatlerde çalıştığın için düzen oturtmak biraz zor olabilir ama bunu küçük adımlarla başarabiliriz. Sana önerim, yemeklerini bir önceki günden hazırlayıp sağlıklı atıştırmalıklarla desteklemen. Fast food ve gazlı içeceklerden uzak durmaya özen gösterken, su içmeyi de ihmal etmemelisin. İş sırasında azıcık fırsat buldukça hareket etmeye, mesela birkaç esneme ya da kısa yürüyüşler yapmaya çalışabilirsin.
Kendine vakit ayır ve sabırlı ol. Eğer daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, ne yapmak istediğinle ilgili yeni bir soru sormaktan çekinme! Senin için buradayım 😉🌱