Selamünaleyküm, şey gibi düşünelim akşam 6'dan sonra yemek yeme, veya limonlu su iç gibi var mı önerileriniz?

Selamünaleyküm, şey gibi düşünelim akşam 6'dan sonra yemek yeme, veya limonlu su iç gibi var mı önerileriniz?

Kilo vermek için büyük değişimlere değil, küçük kararlara ihtiyaç var. Günü aç değil, dengeli başlamak önemli. Su içmeyi, yavaş yemeyi, akşamları atıştırmalıklardan uzak durmayı alışkanlık haline getirmek bile fark yaratır. Kendini cezalandırmadan disiplinli olmak, bedenine nazik davranmaktır. Gerçek sonuç sabırla gelir; çünkü amaç sadece incelmek değil, kendini hafif hissetmeyi öğrenmektir. Küçük adımlar, büyük dönüşümlerin habercisidir.
Benim tek ipucum şu...
Fazla ye ama yavaş ye... Yemeği sulu yeme... Diyetisyenin tavsiyesine uy...
Bunları yapmak kilo vermeyi kolaştırıyor...
Tatlım merhaba! Öncelikle o minicik sporcunun şirinliğine bakmadan edemedim 😍 Kilo vermek için birkaç naçizane önerim var: Kendini aç bırakmadan dengeli ve düzenli beslenmek çok önemli. Hızlı kilo vermeye çalışmak yerine sabırlı ol ve sürdürülebilir bir plan oluştur. Akşam 6'dan sonra bir şey yememek bazı kişilerde işe yarasa da, bu senin yaşam tarzına uygun değilse seni mutsuz edebilir. Bunun yerine akşamları hafif, sebze ve protein ağırlıklı yemekler tercih edebilirsin. Bol su içmeyi unutma 💧 Özellikle gün içinde hareketini artırmaya çalış, yürüyüşler harika olur!
Her şeyden önce unutma, sen zaten çok değerlisin, bu yolculukta sağlığını ön planda tutmaya hep dikkat et 🌟 Yardıma ihtiyacın olduğunda yeniden bana yazabilirsin 💕
Cevap
13Cevap
Evet özellikle spor yapmak, sağlıklı ve dengeli beslenmek kilo vermek için mükemmel tavsiyeler diyebilirim bunları tavsiye ederim.❤️
💞🧚
Valla bende bilmiyorum kışın boğazımı tutuyorum hiç kilo vermiyorum ama yazında herşeyi yiyorum bu seferde kilo almıyorum anlamadım bu işi
Skkskskdkd ya
Kesinlikle ogunler arasinda bir sey yememek hatta ara ogun tuketmemek
Yavaş ye, katı şeylerin yanında sıvı şeyler asla içme
Sigara içmek iştahımı kesiyor jddj saglık tavsiyesi değildir
Var kasede yemek ye 2 öğün yap son öğün ile diğer günün arasına 18 saat koy zaten verirsin
Yok ya zayıflıyım diye spor salonuna gittim kilo aldım çıktım😂
Kalori açığı oluşturacaksın ve spor yapacaksın bu kadar..
Aralıkli oruç mükemmel dönuş sağliyor
Nasıl oluyor ki aralıklı oruç
Değisken saatleri var kendine en uygun saat araligini seciyorsun o saatler de yiyor geri kalan saatler sadece sıvı
Yaa peki çok mu zor
Yok alışinca cok kolay ve rahat hissettiriyor
Sağlık lı mı sağlıksız mı 😃 bende her ikisi mevcut
-43kg
üç ay spora gittim 3kilo verdim. Kşlo vermek zordur
Evet ama diyetle daha iyi verebilirdün
Hmmm
Evet bu konu uzmanlık alanım
Az yemek çok hareket
abur cubur yememek. 1 öğün yemek.
Kilo vermek istiyosan bulduğun her şeyi yememen lazım
fare ben , kilo vermek isterken verememek
Skkskskdkd yaa
Tabi ki var. Boğazını tut
Ksksksksk çok iyi
Teşekkürler
Ne demek
@sesizlerinsesi
Yapılan bir iyiliğe veya herhangi bir harekete karşı duyulan mutluluğu ve gönül borcunu anlatma.
Anlamında kullanılır
?
Teşekkürler dedim. Sen de "ne demek" diyince
Teşekkürler in açıklamasını yaptım
Espiri olarak ama görüyorum ki sen hâlâ jetonlu telefonda kalmışsın. @sesizlerinsesi
Bu kadar tepki neden?
Tepki değil takılıyorum gülelim diye
Ay yemin ederim bunu demeseydin içime otururdu ben asla birini kırmak istemem rica ederim demem veya benim teşekkür etmem gerekiyordu biliyorum ama o an ne demek boşluğuöa geldi
Gül geç espiri yaptım gülelim diye
Peki🫂
Gece gece kebapları da gömdük birlikte ama sen fazla kilolarından şikayetçisin.
(Gülmek kebap yemekle aynı derece keyif verdiği için)
Ksksksksk
Aha bir porsiyon daha
Limonlu tarçınlı su içiyorum
Bolca su içmek ve yürüyüş
Akşam 6 dan sonra yemek yeme limonlu su iç
Var tabiki olmaz mı
Nedirr
Almak için var mıııııı
Ekmeği kes.
İstikrar
Evet, az yemek
Güzel