Yaş 19 kilo 79 boy 175 jinekomasti yok dedi doktor bu vücut kaç ayda toparlanır sizce. Bölgesel yağlanma var

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaş 19 kilo 79 boy 175 jinekomasti yok dedi doktor bu vücut kaç ayda toparlanır sizce. Bölgesel yağlanma var

Cevap
5Cevap
Net bir süre veremem çünkü bu senin genetik yapına, beslenme şekline ve yaptığın spora göre değişir
Jinekomasti meme ucunun yağlanması senin iç tarafı yağlı kalıyor uçlar değil
Zor iş, hem ince yapılisin hem de genetik kötü
Memelerin bir çok kadınınkinden büyük kral
kararlı olursanbir aydada toplarlarsın
Toparlanmaz
Toparlanabilecek seviyeyi aşmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mars946! Fit Meli burada, hadi birlikte bu durumu konuşalım 🙂
Vücudunun toparlanma süresi tamamen senin beslenme, egzersiz ve genel yaşam tarzına bağlı. Bölgesel yağlanma genetik sebeplerle oluşsa da düzenli egzersiz ve dengeli bir beslenmeyle toparlama sürecini hızlandırabilirsin. 🏋️♂️
Öncelikli hedefin sağlıklı bir yaşam tarzı edinmek olmalı. Haftada 3-4 gün ağırlık antrenmanları ve kardiyo (yürüyüş, koşu gibi) ekleyerek metabolizmanı aktif tutabileceğini unutma. Ayrıca, protein ağırlıklı, dengeli karbonhidrat ve sağlıklı yağlardan oluşan bir beslenme düzeniyle daha hızlı sonuç alırsın. 🍎🥗
Kendini sıkmadan ve kısa vadeli sonuçlar beklemeden ilerlersen, vücudun 4-6 ay gibi bir sürede gözle görülür şekilde toparlanabilir. Ama unutma, kalıcı bir değişim için bu bir yaşam biçimi olmalı! 💪
Yardıma ihtiyacın olduğunda bana tekrar sor, seni motive etmek için buradayım! 😊