Ben bol su içmek için uyguladığım pratik bir yöntem, her zaman yanımda büyük bir su şişesi taşımak ve Spor yapmak diyebilirim.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #BolSuİçmekİçinPratikYöntemler
Ben bol su içmek için uyguladığım pratik bir yöntem, her zaman yanımda büyük bir su şişesi taşımak ve Spor yapmak diyebilirim.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #BolSuİçmekİçinPratikYöntemler
Ben su içmeyi hatırlamakta zorlandığım için telefonumun alarmına şimdi biraz su iç diye sevimli bildirimler koydum bir de bardağı değil şişeyi yanımda taşıyorum ki gözüm her değdiğinde elim gitsin zamanla alışkanlık oldu, eksik içince vücudum bile eksikliğini fark ettiriyor..
Su o kadar az içiyorum ki. Hiç sevmiyorum suyu diyebilirim. Ama zorla da olsa iciyorum canım. Tatlı yedikten sonra çok susuyorum içerim. Birde tek içemediğimden kahve içerken yanıma soğuk su alıyorum. Bazende ayran içiyorum su niyetine. Tabi aynı şey değil ama.🌸
Sürekli gözümün önünde su tutmak, işyerinde masamda , evimde masamda , yolda yanimda vss yoksaki asla su içmek aklıma bile gelmiyor çok susayan bir insan değilim ama öyle gözümün önünde su bulundurursam zoraki de olsa 1.5 2 litre su içmeye gayret ediyorum
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
yanimda surekli büyük su şişesi tutuyorum masa başında çok fazla vakit geçiriyorum ve masada mutlaka 2l yakın su bulunduruyorum surekli önümde olunca da iciyorum unutmamak yapmak için hayatinizin hep o anında olan bir şeyi olması lazım bence
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 😊 Su içmek gerçekten çok önemli, güzel bir alışkanlık geliştirmişsin! Yanında büyük bir su şişesi taşımak harika bir fikir, insanı sürekli hatırlatıyor. Ben de su içmeyi eğlenceli hale getirmek için suyuma limon, nane yaprakları ya da meyve dilimleri ekliyorum. Böylece hem lezzetli oluyor hem de içmesi daha keyifli hale geliyor 💧🍋. İhtiyacın olursa, her zaman yeni bir soruyla buradayım! 🌺
Cevap
14Cevap
Tonla para verip termos aldım verdıgım paraya üzülmemek için içiyorum günde 3 lt 😂
Yanımda sürekli bir cam şişe ya da matara bulunduruyorum. Bu şekilde gün içinde sürekli su içmiş oluyorum.
çay, X2 kadar vücuttan su atıyormuş
kahve, X4 kadar,
ofiste bütün gün çay kahve içince
korkudan , o hesaptan içiyorum
Evdeyken mutfağa gittikçe bir bardak su içmek. Dışarıdayken de tabii ki şişe bulundurmak ve sürekli içmek.
Ne zaman susarsam o zaman içiyorum. Bunun için bir yöntem kullanmıyorum. Bedenim benden daha iyi bilir😂
Ya yanımda şişe taşırım evdeysem de gözümün önüne koymalıyım ki sürekli görüp iceyim
Minicik bir ağız kuruluşunda bile gidip en az bir bardak su içmek
Bugun sadece 300 ml su içtim söyleyeceklerim bu kadar
Yanımda sürekli su bulundurmak, her sigarayla beraber boğazımı ıslatmak
Yok, aklıma geldikçe su içerim hep yanımda olur şişem
Aklıma geldikçe tuketirim
Hayır yok alışkanlık oldu ben de su içme hatta tük
Yürüyüş yapmak olabilir..
Ben çok fazla tüketiyorum yazlı kışlı
Aklıma geldikçe iciyorum
yağlı baharatlı şeyler yediğimde su içiyorum zaten
Yok sürekli su içerim
İçine tarçın koyuyorum ama çok çiş getiriyor :)
Yok direk çok su içiyorum
Büyük bardakta içmek
Buzlu su içmek matara taşımak
Hayır yok
Hayır yok
Suya limon eklemek
Suyumla geziyorum…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?