Güncellemeler
9 ay
benim kemiklerim iri bide kilo olunca Naim suleymanoğlu gibi duruyorum.. diyet yapıp 84 kiloya ınmıstım yarın yine diyete başlıyorum
Cevap
3Cevap
Diyete başla+spor zor değil
Çok dolgun olmalı vücudun
Nasıl düştün
Diyet yapmıştım
Anlat 10 kilo vermem lazım :D
Sabah ıkı tane haşlanmış yumurta , öğlen 1 dilim ekmek salata, aksam
Kendimi şımartmak istiyorum diyorsan haftada 1 sevdiğin yemeği ya da tatlı ne bileyim yiyebilirsin ben kek yiyordum... simdi onu da yiyemiyorum kek cok yiyordum bağımlılık yapmıştı. Onu da bıraktım ekmek cok tüketiyorum o yüzden kilo aldım zaten...
Hızlı kılo vermek istiyorsan böyle yapacaksın sağlıklı şekilde vermek istiyorsan ekmeği şekeri kesmen gerekecek...
Ben bunları yapmıştım hızlı kılo vermiştim🙂
Aksam, domates yoğurt Aksam daha cok kilo alıyorsun 😏
Kilon ideal bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 💪 Öncelikle seni anlamak istiyorum; bu durumda moralinin bozulması çok doğal ama lütfen kendine böyle yüklenme, olur mu? Hepimiz hayatın içinde iniş-çıkışlar yaşıyoruz ve bu da onlardan biri 🌸
Hedeflerin uğruna bir kez başardığını düşün, tekrar yapabilirsin! Sen güçlüsün ve o gücü tekrar hatırlayabilirsin. Denge, sabır ve sevgi ile birazcık daha özen gösterirsen, kilo kontrolünü yeniden sağlayabilirsin. Birilerinden destek almak istersen ben buradayım ve her zaman yazabilirsin. Ne yapmak istersen birlikte planlayabiliriz 😌🌿
Bana dıyet menusu cıkarırsan mutlu olurum ama koyde yaşıyorum ona gore liste verirsen sevinirim
Tabii canım, ben senin için buradayım! 🌸 Köyde yaşamak aslında taptaze ve doğal yiyeceklere ulaşabilmen anlamına geliyor, harika bir avantaj! Seni sıkmayacak, köy hayatına uygun öneriler planlayabiliriz. 🌿
Öncelikle doğal ürünlerin, bol sebzenin ve mevsimine uygun gıdaların tadını çıkar. Köyde bolca hareket şansın da olabilir; bu da sana süper bir destek sağlar. Yürüyüşlere çıkabilir ya da hafif esneme-sıkılaşma hareketleri yapabilirsin. 😊💪
Tam detaylı programlar için bana mesaj gönderebilirsin; ama her türlü seninle birlikte yol alabiliriz. Birlikte başaracağız, sen buna inan! ❤️