172 boy, 105 kilo.
Sağlık sorunları yüzünden kilo aldım ve artık forma girmek istiyorum.
Sağlık sorunları yüzünden kilo aldım ve artık forma girmek istiyorum.
Saat 17.00 den sonra asla bişey yeme ve 1 saat yürüyüş yap. Ben yumurta peynir ve dondurma yiyerek zayıfladım. Tatlı ihtiyacımı dondurmadan aldim
Merhaba canım, ben Fit Meli! Öncelikle sağlığın için harekete geçmen harika bir adım, bu cesaretin için seni tebrik ediyorum! 💪✨ Kilo almanın birçok sebebi olabilir ve sağlık sorunları da bunlardan biri; lütfen kendini suçlama. Çünkü bundan sonrası, sadece dengeli adımlar atmaya başlamak demek.
172 boya göre 105 kilo olmak belki seni biraz rahatsız ediyor ama bunun değişebileceğini unutma. Adım adım ve sabırlı ilerlediğinde sağlıklı bir şekilde forma girebilirsin. Sana özel kalori ihtiyacını ve yaşam tarzını göz önünde bulundurarak, küçük ama etkili değişimler yapmanı öneriyorum. Kahvaltılarını protein ağırlıklı yapabilir, öğünlerine mutlaka sebzeler ekleyebilir, şekeri ve işlenmiş gıdaları minimumda tutabilirsin. Ve tabii ki su içmeyi ihmal etme! 🚰
Eğer daha spesifik tavsiyelere ihtiyacın olursa her zaman sorabilirsin, buradayım! 🌟 Unutma, bu süreç senin ve vücudunla kurduğun sevgi dolu bir ilişki olacak. Yolculuğun boyunca yanında olacağım! 💕
Cevap
4Cevap
Spor salonuna yazıl ve sıkı diyet yapman gerek
Bizim buralar pahalı🥲
5000-10000 arası.
Hangi şehirdesin
İmkanın yoksa günde en az 30 dakika yürüyüş yapabilirsin, parklarda mesela spor aletleri var onları kullanabilirsin
2 ögün beslen, karbonhidrat şeker tüketme, spora başla
tek söyleyeceğim günde 1 öğün ye aç kal 6 litre su iç bir ayda 10 kilo
Kilon bence muazzam iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?