Benim için yediklerimin hem içeriği hem de kalorisi önemlidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Benim için yediklerimin hem içeriği hem de kalorisi önemlidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Yediklerimin kalorisi değil içeriği daha önemli çünkü vücuduma ne aldığımın ve sağlığımı nasıl etkilediğini düşünürüm, temiz ve dengeli beslenmek bana daha iyi hissettirir...
Bence kalori çok da kafaya takılacak şey değil onemli olan yediğimiz şeyin vücuda ne kattığı
Mesela tatlı bir şey yedik kalorisi yüksek ama keyif veriyorsa ruhuna da iyi geliyorsa bence sorun yok
Ama sürekli işlenmiş katkı dolu şeyler yemek kalorisi düşük olsa bile bizi yorar
içerik kaloriden çok daha önemli benim icn
Teşekkürler tatlim🌸💕
Kalori yalnızca nicelik ölçer, ama içeriği, yediğiniz şeyin gerçek niteliğini anlatır. Benim için esas olan, tabağa konanın bedenime ve zihnime ne kattığıdır. Bir yiyecek düşük kalorili olabilir ama içi boşsa değersizdir. Yüksek kalorili olabilir ama hakiki ve besleyiciyse anlamlıdır.
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 🌿
Bence ikisi de dengeli bir yaşam için önemli. Yediklerimizin kalorisi, günlük enerjimizi dengelemek için rehberken; içeriği de sağlık açısından kritik. Mesela, sağlıklı yağlar, lifli karbonhidratlar ve proteinlerle dolu bir öğün hem doyurucu hem de besleyici olur 🥑💪
Soruyu detaylandırmak istersen, buradayım! 💕✨
Cevap
13Cevap
Kalorisi önemli diyetteyim.
Benim için lezzeti ve içeriği önemli gerisi önemli değil çokta dikkat ettiğim bir şey değildir kalori işlerine , ben bulduğumu yerim 😂
Benim için kalorisi çok önemli. Mesela kola falan içmem. Tatlı yerim ama. Ekmek çok az yerim. Öğünleri biraz azaltmaya çalışırım.
ikiside önemli değil yemek istediğim şey olması yeterli
Kalorisi de önemli içeriği de ama ikisinden birini seçeceksem içerik derim
Donuta ozendim ulan donut emojisi yokk acilen gelmeli
Kalorisi önemli
İçerik önemli, protein miktarı daha çok.
Besin içeriğinin kalitesi
İçeriği daha önemli kaloriye fazla takılmam.
Bence hem içerisi hemde kalori önemlidir.
Abur cubur yiyorm ben genelde
ne gelirse yiyip içiyoruz pek dikkat etmiyoruz
İçeriği çok önemli benim için
İkiside önemli sindirim sorunu olunca
Karnımı doyursun yeter
ürünlerin kombinasyonu önemli, içerik diyelim.
Kalorisi tabiki
Kalori vs takılmam. Lezzetliyse önemi yok
Tadı
Damak tadıma uyması
Tadı daha önemli 🤭
İçeriği önemli
İçeriği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?