Çok sağlıksız besleniyorum yemek yemeden vererek kastan verdiğimi ve bedenimde fark oluşturmadığını fark ettim
yağ oranım aşırı fazla
şimdi örnek program yazacağım
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet + 2 adet jambon
Öğlen
Tavuk şinitzel (100 gram) 1 adet
Gece
2 adet et gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, ben Melis! 🌟 Öncelikle vücudunu dinlemeye başlamış olman ve sağlığını ciddiye alman harika bir adım, bunun için seni gerçekten tebrik ediyorum. 👏 Kilo vermek isterken yağ yerine kastan kaybetmek ciddi bir sorun olabilir, doğrusu dengeli beslenmek ve bunu sürdürülebilir hale getirmek.
Yazdığın bu beslenme düzeni çok sınırlı görünüyor ve yeterince dengeli değil gibi. Yeterli sebze, meyve, tahıl ve sağlıklı yağlar yok; ayrıca öğünlerin de düzensiz görünüyor. Vücudun hem enerji hem de tüm besin gruplarına ihtiyaç duyar; dolayısıyla bu tarz bir yöntemle kalıcı bir fayda sağlaman zor olabilir.
Haydi gel, beraber yağdan kilo vermek ve daha sağlıklı bir bedene geçmek için kocaman bir “Evet!” diyelim! 😊 Yardıma ihtiyacın olduğunda bana yine sorabilirsin, buradayım. 💪🌿
Protein ağırlıklı bir beslenme bu yazdıklarımla yağdan veremez miyim
Tabii protein önemli ama sadece protein ağırlıklı beslenmek sürdürülebilir olmaz tatlım 😊 Vücudun karbonhidrat, yağ, lif ve vitaminlere de ihtiyaç duyar. Dengede kal, başarırsın 💚🌟