Bu yediğim besinler ile fit bir görünüm elde edebilirmiyim fazla şişmeden?

Selamlar 18 yaşındayım 180 boyunda 79 kiloyum arkadaşlar 93 kilodan 87 ye spor yapmadan düştüm sonra fitnessa başladım 1 ayda 7 kilo 8 kilo felan verdim ağırlık + cardio ile biraz yağ da yaktım kollarda felan vücudumda gözle görülür incelmeler var damarlarim da belirginleşti ben sabah kahvaltısı olarak yulaf+ yağsız süt veya peynir domates salata süt felan tüketiyorum öğlen yeşil elma antrenmandan 30 40 dk önce de yumurta veya muz yoğurt + kuru üzüm felan tuketiyorum sizce böyle devam ederek hem kas kütlesi artırıp hem birazda yağ yakip fit bir vücuda sahip olurmuyum öğrenci olduğum için hergun pilav ya da tavuk yiyemem bu işi profesyonel değilde vücudum sıkılaşsın diye yapmak istiyorum sizce böyle devam etmeli miyim şu an vücudumda gözle görülür gelişmeler de var çok olmasada var yani genetigiminde iyi olduğunu düşünüyorum babam güreşciydi eskiden şu an 50 cm kolu ve sıkı bir vucudu var onun genetiği bana geçmiştir diye düşünüyorum sizce bu dediğim beslenme programi sıkı bir vücut için iyimidir şimdiden teşekkürler

Bu yediğim besinler ile fit bir görünüm elde edebilirmiyim fazla şişmeden?