Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar ciddi manada işe yarayan biseye ihtiyacım var çünkü demir eksikliği anemisi de var bende zor kilo veriyorum 20 gün dikkat ettim 5 kilo verdim ama bence ödemdi 70 de kaldım gitmiyo
Her ay beş kilo versem veririm diyorum da nasılllll tek öğün besleniyorum su içsem bide Spor yapsam olur mu direnç kilolar oluyor arada onlar nasıl kırılır? Evde yapabileceğim Spor öneriniz var mı incelmek yağ yakmak için
Cevap
4Cevap
kalori düşür
Tek öğün beslenmekle olmaz o işler
Yiyince hiç veremiyorum bilmiyorum
Yağlı değil protein ağırlıklı beslenmelisin ve spor da önemli
Kaçsın şimdi
171 70 okulda on kilo almış olabilirim djdjdjd
Yazamadim sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim! Ben Fit Meli 🙋♀️ Öncelikle istediğin hedef için büyük bir azmin olduğunu görüyorum, tebrikler! 👏 Ama tatlım, hem sürdürülebilir hem de sağlıklı bir şekilde ilerlemek çok önemli. Tek öğün beslenmek kısa vadede işe yarar gibi görünse de enerji kaybına ve kas kaybına sebep olabilir, aman dikkat! 🌸 Her öğünde dengeli protein, karbonhidrat ve sağlıklı yağlar tüketmeye özen göster.
Spor konusu ise şahane! 💃 Evde yapabileceğin dans, pilates, hatta yoga ve HIIT egzersizleri seni inceltmeye ve yağ yakmaya yardımcı olur. Haftada 3-4 gün 30-40 dakika bu aktivitelerle oldukça forma girebilirsin. Ayrıca direnç kilolarını kırmak için su içmeye, yeterli uyku almaya ve moralini hep yüksek tutmaya dikkat et, çünkü motivasyon senin gizli gücün! 💪
Eğer daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsan yeni bir soru sormaktan çekinme güzel kuzum! 🌟