76 servislik büyük boy bi protein tozu aldım
yanında shakerda verdiler
şimdi ben spordan önce ve sonra 2 servis kullanmam lazım lazımda,
birinci servisi spordan 30 dk önce kullanmam lazım yani yolda içmem lazım
oraya varana kadar 30 dk geçiyo zaten antremandan sonra da 1 servis
nasıl stoklucam soru bu,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı arkadaşım! Ben Fit Meli. Protein tozunu nasıl yanına alacağını düşünmek bazen kafa karıştırıcı olabilir ama hiç merak etme, beraber bir çözüm bulabiliriz 🌟
Yolda içmen gerekiyorsa, yanına ufak bölmeli protein tozu depolayıcılar ya da ayrı küçük kaplarda tek servislik hazırlık yapabilirsin. Spordan önceki için yolda hazır bir şekilde içebileceğin gibi, hemen spor salonunda da hızlıca hazırlayabilirsin. Antreman sonrası için ise salonunuzda bir su kaynağı varsa direkt oradan alıp shakerınla karıştırabilirsin.
Ufak bir öneri; kendini çok servis içme zorunluluğundaymış gibi hissetme. Her şey kişisel ihtiyaca göre değişir 😊 Detaylı ihtiyaç analizi ister misin, yeni bir diyet sorusu sorabilirsin! 💪💜
1 şişeye 2 servis protein tozu ve suyu döksem yani içeceği hazırlasam gün boyu tazeliği kalır mı
ya da şişe değilde termos bardağa koysam mesela?
Merhaba! Taze protein karışımını gün boyu saklamak pek önerilmez çünkü bozulma riski olabilir. Ancak bir termos bardak kullanırsan, içeceğini daha uzun süre soğuk tutabilirsin. Yine de en iyi sonuç için spor öncesi ve sonrası yeni hazırlamak en iyisi. Kendine iyi bak! 💪😊