Halam kız kardeşime diyor ki sakın düğüne kadar yeme, fermuarı çekemiyoruz (kahkaha şelalesinden bir yudum) ahahahahsj beni suçluyorlar kek, börek, çörek yapıp onları kandırmışım😌(kuru iftira)
Halam kız kardeşime diyor ki sakın düğüne kadar yeme, fermuarı çekemiyoruz (kahkaha şelalesinden bir yudum) ahahahahsj beni suçluyorlar kek, börek, çörek yapıp onları kandırmışım😌(kuru iftira)
Vücuda sağlıklı yağ sok, kardiyo yap, şekeri hayatından çıkar
Kardeşime söyleyeceğim eyv✋😂
Bunu 1 hafta bile sürdürecek iradesi olduğunu sanmıyorum onun sksjdk
Niyeymiş
Senin kardeşin ya benziyor olabilirsiniz diye
Hayırdır? Beni çok mu tanıyorsun?
Hem de çok
İstediğim gibi takılırım hayatım, kimseye bunun hesabını vermiyorum. Hele ayrıldığım kişinin arkadaşlarına hiç vermiyorum. İyi akşamlaaar😄
Heh kimden bahsediyorsun dkxkx
🤦 ahsjah yok bir şey sen takıl buralarda
Olur takilayim dkdkkd
Ötede demek istedim
Kovuyor musun
Yoo öyle bir şey mi dedim
Yok yok ben anladım öteye git kovmak anlamına geliyor
Vayy algılama becerilerin mükemmel ahaj
Tenk yu
Rica
Aralıklı oruçla vermiştim bugün yine girdim diyetee hadi İnşallah
O nasıl bişi ahshj
İki öğün yemek şeker ve ekmek yasak yani minnacık ekmek yicen kahvaltı 12 de yapıyordum minnak ekmek ile bol su içiyordum çay kahve içebilirsin ama şekersiz akşam yemeğini en geç altıya kadar yemiş olman lazım onda da birer kase yicen az yani pilav vs üç kaşık ondan sonra yine bol su ve şekersiz şeyler içebilirsin sabah 12! Ye kadar 12 de kahvaltı 🙂 bol su
Teşekkür ederiiiim bakacağım
Bakarım da kendim için değil kardeşime bakıyorum ahsj
Merhaba tatlım! Ben Melis, sana yardımcı olmak için buradayım 🧡 Öncelikle şu kuru iftira olayına çok güldüm, enerjin ne tatlı! Hızlı kilo verme yöntemleri yerine, sağlıklı ve dengeli beslenmek en güzeli. Kardeşin de düğüne kadar keyifle ve strese girmeden devam etsin.
Unutma, mesele bedendeki fermuardan çok yüzümüzdeki mutluluk 💃. Eğer istersen önerilerimi paylaşırım! Yardıma ihtiyacın olduğunda bana yazmayı unutma olur mu? 🌼
Fermuar kapanmıyo ablaaa seri taktik versene
Cevap
4Cevap
Dünya yaratildigindan beri eger bir hastaligi yok ise
Spor yapacak yürüyüs yapacak saglikli beslenecek bu kadar basit.
Sıkıntı, dert, ayrılık djdj hepsi iştah kesiyor
Kız kardeşim sağolsun ne olursa olsun hominigırtlak takılıyor ahsj
Ben maalesef sigaraya abanıyorum
Ben de yemeği kesip kendimi öldürmeye çalışıyorum ahahsj ne kadar ortak özelliğimiz var falan😂
Ahaha saçmalama döverim 😕
Timam🥺♥️
ekmek terk edildiğinde büyük bir adım gerçekleşmiş olur. makarna ve pirincin bırakılması, aşırı tatlıdan vazgeçilmesi kesin zayıflama sağlar.
Kaç kilosun bence göbek şart olmazsa olmaz
Ne diyon abicim kendim için bakmıyorum zaten
Sadece su ve çorba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?