ben 1 ayda 9 kilo vermistim ama kafaya takmistim o yüzden her gün yarim saat spor yapiyodum ve saglikli besleniyodum cikolatayi kolayi chipsi hepsini kestim hic yemedim ve geceleri asla bisey yeme
Sabahları aç karınla sade türk kahvesi içine limon sıkıp içiyorum.. Kahvaltıyı uyandıktan 2 3 saat sonra yapıyorum yağ yakıyor. Kahvaltı da ekmek tüketmiyorum. Genel olarak da sebze tüketiyorum. Akşam da 6 da yürüyüşe çıkıyorum. Bu kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben 1 ayda 9 kilo vermistim ama kafaya takmistim o yüzden her gün yarim saat spor yapiyodum ve saglikli besleniyodum cikolatayi kolayi chipsi hepsini kestim hic yemedim ve geceleri asla bisey yeme
Keşke bende zayıflasam sence tipim çok mu kötü
Sabahları aç karınla sade türk kahvesi içine limon sıkıp içiyorum.. Kahvaltıyı uyandıktan 2 3 saat sonra yapıyorum yağ yakıyor. Kahvaltı da ekmek tüketmiyorum. Genel olarak da sebze tüketiyorum. Akşam da 6 da yürüyüşe çıkıyorum. Bu kadar
Hafif karın egzersizide yap illa zayıflıcaksan ama bence zayıflama zayıf olmuyo bayanda ya kupkuru
Kupkuru bende sevmiyorum zaten ama biraz kilo vermem lazım..
Ben 65-80 arası hoşlanıyorum
Kaça düşcen
Hedefim 60-65
65 iyi bende 69um boyum 170 buğday tenliyim
Ben kilo olarak 85 boy 168
Tam istediğim gibisin rahatsız etmiyosa bence verme ya zararı var mı yaşamına nerelisin
Karaciğer yağlanması çıktı o yüzden kilo vermem lazım
Anladım şifa olsun aslında normal öğün ye ve abur cubur yeme yine verirsin
Abur cubur kilo aldırıyor zaten.. Bıraktım artık
Adın ne bu arada bendede hafif göbek var takıntın var mı erkekte göbek olsun olmasın önem verirmisin
Ben erkeğe kiloyu ve göbeği yakıştırıyorum
Bende bayana göbek ve kalça tüyden tiskinirmisin peki
Hayır erkek kıllı olur bana göre
Sağol ^_^ ya tiskinenler var vücudumu nasıl alim bel altı alınırda sevindim böyle düşünmene... yapmaktan en mutlu olduğun hobilerin var mı
Hobim falan yok sadece yemek tatlı yapmayı seviyorum yeni tarifler denemeyi falan
Yemeği bende çok severim en çok sarma ve baklava... evlilik düşünüyomusun
Düşünüyorum da babam vermiyor 😅😅
var mı sevdiğin tanışmak isterim seninle şans vermeni bana
Yaş kaç erken diyemi istemiyo
mesaj atılmıyor..
Xper puanım yetmiyo atamıyom ben
Ben atamıyorum mesaj kutun kapalı onu diyorum
Dur bakim
1 ay boyunca her yemekten sonra suya limon sıkıp iç benim anneannem 7 kilo verdi o yöntemle.
Ya kilo seviyorum ben mesela zayıflamayın ya zayıf kötü oluyo
Salamancalar kilo vermez
Az ve sağlıklı beslenip bol hareket edip bol su iç
Adipo plus