Sizin kilo verme yöntemleriniz neler? Görsel deki erkek tipi gibi bir yapım var daha önceleri kilo verip tekrar aldığım oldu. 4 ay gibi sürede en az 30.. Hedefimde toplam 50 kilo vermek var. En sonun 1 sene önce 24 saatte tek öğün yiyerek 1 ayda 10 kilo verdim, şimdiki hedefim 2 günde tek öğün yemek?
Normal sağlıklı öğünlerinizi aksatmadan sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz 20 kiloya kadar verdirebilen haşlanmış limon tarifi nasıl yapılır? Haşlanmış limon tarifi için gerekli malzemeler: Haşlanmış limon vücudun yağ yakımını hızlandırır ve gün içinde fazla efor sarf etmediğiniz anlarda bile yağ yakımını devam ettirir. Vücudu temizleme etkisi ile zehirli toksinlerin atılmasını sağlar.
İhtiyacımız olan malzemeler ise; •2-3 cm lik zencefil parçası •5 adet limon •4-5 diş sarımsak •2 litre su
Hazırlanışı Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz. Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz. Tarifimiz hazır.
Haşlanmış limonu her sabah aç karnına bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarısınız. Bu da bütün gastrointestinal sistemin uyarılmasını sağlar. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar. Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz.
yemiyecek hiçbirşey yemiceksin başka yolu yok, ben 120 kg'ydim spor salonuna gittim L-Carnitine - CLA aldım 1 ayda 104 kg ye düştüm şu an 98 kg yim 2.5 aydır spor yapıyorum.
1
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Spor şansım yok. şu an ama yememe konusunda kararlıyım ben bir ara 135kilodan 100e 6ayda düştüm spor olarak günde 70km bisiklet e bindim. Sonra bir trafik kazası yapıp sol ayağımı sakatladim ve o kiloları geri aldım. Ve şimdi kilo vermem gerek. Yoksa sevdiğim herşeyi kaybediyorum
sana yazın nasıl kilo verdiğimi anlatayım hemen, benim ailem yaz tatilinde okullar tatil olunca yani 4 ay yazlığa giderler ben evde tek kalırım bana ayda 400-500 tl arası bir para gönderirler ve günde 1 bazen 2 kere yemek yiyerek kilo vermiştim üstelik hep döner-kuşbaşı-adana falan yerdim yani 4 ay sonunda bunlarla 17 kg verdim
Ama spor yapmışsın kilo azimin güzel. Şimdi ben spor şansım olmadığı için 2 günde bir tek öğün yemek yicem ve bu şekilde dayanabilirim ama başka sağlık sorunu cikarmi ki. Şuanda 25saati geçti birşey yemedim
2 günde tek öğün yemek vücudu epey eksik bırakır, sağlığın bozulmasına neden olur. Ayrıca vücudun kilo vermeye adapte olması lazım, hızlı kilo verince bu adaptasyon gerçekleşemiyor, sağlığı tehlikeye atmış olursun.
En İyi Cevaplar