İş hayatında nasıl kilo verebilir?

Ben okulu bıraktım ve lastikçiliğe başladım, okul dönemi kahvaltı yapmıyor, öğlen okul yemeğini yiyor ve saat 4.30 gibi akşam yemeğini yiyordum (hamur işi yeme, abur cubur yeme, porsiyon azalt tarzı konuları biliyorum) bu sistem güzeldi ve hiç ekmek yemiyordum bu şekilde güzel sistem yapmıştım. su anda lastikcide çalışıyorum sabah 8 akşam 8 çalışıyorum, kahvaltı yapmıyorum öğlen ya dürüm vesaire yiyorum ya da karpuz peynir vesaire yiyorum ama sıkıntı şu hem akşam geç saatte,9 gibi yemek yiyorum hemde çalışıp eritirim diye bir psikolojiye girdim, daha bir aydır çalışıyorum ve 2 kilo aldım, aslında tartıda o kadar büyük bir fark yok ama hem göbeğim şişkin hemde yüzüm daha sivilceli oldu sizden yardım istediğim konular şunlar:(akşamları yorgun olduğum ki için kardiyo ve spor yapamıyorum tek avantajım yaptığım işte yoğun enerji harcanam)

1:bu göbek şişkinliği ve kilo sorununu nasıl çözebilirim?

2:, Bunun nedeni nedir,(akşam geç saatte yemek mi, porsiyonları büyütmem mi, abur cubur yemek mi, stres mi?) bu arada belli başlı dönemlerden geçtiğim için bu aralar çok stresliyim onunda kiloya etkisi varmıdır

İş hayatında nasıl kilo verebilir?