Şimdi diyeceksin kaç defa atacaksın diye ama yeni görenler var ve durumumu tekrar anlatıyorum.
Sınıfta 2 yakışıklı erkek gelince kızların gözü onlardan başkasını görmedi beni hep dışladılar. Bende hırs yaptım 1 ay olmadan 85 kilodan 57 ye düştüm ama tipim hala aynı inanmayan olursa tipimi atarım
Sınıfta 2 yakışıklı erkek gelince kızların gözü onlardan başkasını görmedi beni hep dışladılar. Bende hırs yaptım 1 ay olmadan 85 kilodan 57 ye düştüm ama tipim hala aynı inanmayan olursa tipimi atarım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Boyun önemli ama. 180 olupta 57 ye düştüysen çubuk gibi kalmışsındir.
Abla napim he markete gidiyorum benden büyük kızlar bana abi diyor hiçmi düzelmez bu tipim
Istek aticam
İstek niye attın ki abla kabul ettim yine
Nasıl yaptın onu be
Şekeri bırak az yemek ye yaparsın sende
Bir ayda çok o rakam
1 ay bile olmadı ya aslında burada en önemlisi bırakmamak
Evet
allahım kilonuzla derdiniz ya
Abla kapalisin herhalde bugün kapalı benden 5 yaş büyük abla bana abi dedi ondan beri diyetteyim sjsjjs
evet ablası yaşını bilmediği için demiştir ama ne alaka? sağlıksız bir şekilde kilo vermişsin kendini aç bırakma
Tipim düzenlene kadar devam edicem
allahım başka bir anoreksiya vakası 😭 hayırrre vermişsin zaten ne kilosunu vereceksin daha
Ya amacım kilo vermek değil yüzümü o gözünüzü ayırmadığı nız yakışıklı erkek olmak için yaptığım bir diyet ama zayıfladım işse
ayyy inceller gibi başlamayın yine kilo verince güzel olduğunu mu düşünüyorsun
He yemin ederim bende incel olmamak için o ezikler gibi olmamak için mücadele ediyorum
tamam şimdi kilo al
Nys bb abla