Tavsiye verin zor durumdayım yaşım 18 olmuş ve kendimin ne kadar çirkin olduğunu biliyorum bende mücadele ettim. ve 1 ay da 85 kilodan 57 kiloya düştüm acayip can çektim, tuvaletim gelmedi ve değerlerim düştü sırf bana karşı cins baksın diye sevgilim olsun diye bunu yaptım isteyene fotomu atarım diyetim nasıl gidiyor diye ama değişen bir şey olmadı
Boyum 1.82 kilom 57
Bu arada foto buradan atamam xper yok
Boyum 1.82 kilom 57
Bu arada foto buradan atamam xper yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
182 ye 57 kilo çok az naptın bu kadar sağlıklı yollarla bol proteinli beslen 65-70 bandında kalmaya çalış
Valla aşkı bulana kadar devam edicem abla
Aşk bu değil ki
Sen önce kendine değer ve kendine özen göster sağlıklı şeyler yap başkalarının isteklerine göre yaşama inan bana tamam dış görünüş bir yere kadar evet bakılıyor ama karakter daha önemli bir duruşun olsun başkaları fiziğini beğenecek diye kendi sağlığını bozmaya değer mi
Olmuyor abla ailem var diye intar etmiyorum yoksa bu stres çekilmez yok olup gitmek istiyorum psikolojim bozuk da değil herşeyi kafam alıyor ama bu stres çekilmez benim yerimde olmak istemezsin
Stresinden biraz daha bahsedebilir misin aşılmayacak konular değil
İçindeki ses mesela sanki biliyor gibi senin sevgilin olmayacak kaderinde yok diyor bu canımı en yakan şey ve bir şeyin gerçekte de olmaması
Bahsettiğin şey vesvese. Yıllarca çok savaş veren biri olarak söylüyorum hayır öyle olmayacak korkularının üstüne git bugün bu yaşının farkında ol her şey bir anda olmaz sabırlı ol zamanı değil demek ki kendi haline bırakmayı dene birazda
Abla senin şansın zaten var ve var olacak çünkü kadınsın bak gerçekler ne ise onu söylüyorum bu devirde lisede olmazsa sevgili birda hiç olmaz sadece erkekler için gecerli
Birincisi ben ablan değilim 😅 sen benden büyüksün 2 yaş ikincisi sevgilinin s ni duymak istemeyen biriyim ayrıca haklısın lisede olabilecek bi ilişki söz konusuydu en azından benim için ve bazı sebeplerden ötürü olmadı şu an reddettiğim çocuk aylardır her birşeyi açıklamama rağmen ne bi cevap ne engelleme hiçbir şey yok benim onu yok saydığım gibi o da beni yok sayıyor🙃 1 ay boyunca depresyondan çıkamadım defalarca kafamda bitirip yeniden başladım kısır döngüye girdi artık bu durum yapacak bir şey yok diyorum bazende ortak ark. instadan takipleşiyoruz zamanında onun yakın arkadaşı olarak bildiğim ama halâ öyle olup olmadığını bilmediğim çocuk benim geçtiğimiz aylarda storymi beğendi ne anlama geldiğini anlamak istemedim çünkü seven erkek söylerdi dönerdi bir şekilde arkadaşı neden öyle yaptığına anlam veremedim bir türlü neyse biraz da senin yorumlarını dinleyelim sence nolur bu durum
Oyy kıyamam ne oldu niye verdin o kadar
Abla sen benim yerinde olsaydım kimse bana bakmıyor diye intar ederdin awq
Niye ki
Lütfen kilo al
Ablam
Ya düşünsene hiçbir karşıcins sana bakmıyor sevgilinin olması imkansız ve en kötüsü senin sevgili istemen
Neden kendini beğenmiyorsun
Abla deminden beri ne diyorum ben
İstersen at kendini yorum yapayım iyi gelecekse
Abla sen iyi birine benziyorsun çirkinde olsam iyi diyeceğini biliyorum gerek yok sağol
Yok olanı söylicem
Grk yok
Var at bana
Yok abla boş ver
Hadi dedim ikiletme