Aşırı yeme bozukluğu (binge eating disorder) rahatsızlığım var. Nasıl iyileşebilirim?

Merhabalar 3 yıldır yemekle aramda pek sağlıklı bir ilişkim yoktur fakat son 6 aydır her şey çok daha kötü. Sorunum şu ki, yemek hayatin tek onemli seyiymis gibi hissediyorum. Sanki diger seylerin ( okul, is , iliskiler vs.) hiçbir önemi yokmuş gibi. Surekli yemek hakkinda düşünüyorum. Gizlice yiyorum, kısa birsüre içerisinde 3000 kcal + alabiliyorum, midem bulanana kadar yiyebiliyorum, sonra da midem o kadar dolu oluyor ki mide sancısı çekiyorum. Mesela bir gece aşırı yiyip diğer 2-3 gün çok çok az yiyorum ki çok kilo almayayım. Ama asiri yeme hiç durmuyor. Bu tüm hayatımı ve yaşama sevincimi tamamen mahvetti. Tutsak kalmış gibi hissediyorum. Ne yapsam yaramadı, aileme bahsettim, psikoloğa, diyetisyene gittim vs. Ama olmuyor. Boyum 1.62 kilom 58. Artık yeni ve normal bir hayata başlamak istiyorum nasıl yardım alabilirim?
Aşırı yeme bozukluğu (binge eating disorder) rahatsızlığım var. Nasıl iyileşebilirim?